✨ Revolutionera dina klinik med INSCULPT CHAIR

Hej!

Hoppas du mår bra! Vi är glada att kunna dela med oss av något som har potential att förändra dina kunders välmående och levnadsglädje – INSCULPT CHAIR. Efter fantastisk feedback från Johannas kunder vill vi visa hur denna innovation kan lyfta dina kunder till hälsosammare och en starkare livsstil. INSCULPT CHAIR är en icke-invasiva behandling som stärker bäckenbotten; en stark bäckenbotten ger bättre sexliv och motverkar inkontinens. Läs vidare för mer inspirerande historier och detaljer om hur INSCULPT CHAIR kan förändra din salong och dina kunders liv!

Vad säger Johannas kunder?

Hej Salong Inside Out och bästa Johanna🌟

Vill med en tår i ögat meddela att jag i samråd med min läkare beslutat att avstå operation för mina inkontinens besvär. Tack vare stolens hjälp har mina besvär halverats efter dessa 10 gånger. Saknar ord men är så tacksam så vill tacka och även köpa ett kort till på kampanjen ni har☀️

Kram Berit 74 år

———————————————

Hej Johanna!

Var inom salongen idag för att ge dig den största kramen och tacka dig men du var iväg på utbildning. Ville bara berätta att jag avbokat min operation. Efter denna kur på 6 behandlingar har mina besvär halverats. Det är som en dröm och jag har fått mitt liv tillbaka❤️Är dig oändligt tacksam och kommer förbi på fredag för att köpa ett nytt klippkort!

Tack, tack tack❤️

Kram Lisbeth 57 år
———————————————
På riktigt nyp mig i armen❤️det är helt overkligt men jag märker helt enorm stor skillnad och då har det gått endast 8 dagar och 3 behandlingar….på riktigt Johanna. Du förstår inte hur tacksam jag är att få ett normalt liv utan rädsla att kissa på mig🙏

Olivia 36 år
———————————————-
Asså Johanna kan man reda märka skillnad efter endast 1 behandling av den där superstolen jag fick prova i förmiddags????

På riktigt jag märker skillnad efter nu 8 timmar och blir typ gråtig av lycka🙏❤️

Hur skulle vi klara oss utan dig och dina otroliga behandlingar egentligen…..

Tusen tack, du gör skillnad på riktigt!

Kristin 29 år

Detta gör INSCULPT CHAIR

Stärk din bäckenbotten: Genom avancerad Elektromagnetisk Teknik, stärker INSCULPT CHAIR effektivt din bäckenbottenmuskulatur. För många är en svag bäckenbotten orsaken till inkontinens – ett både obekvämt och begränsande tillstånd.

Ett lyft för sexlivet: Förbättrad bäckenbottenstyrka är inte bara fördelaktigt för din hälsa, utan kan även ha en positiv inverkan på sexlivet. Denna innovativa behandling är utformad för att öka tillfredsställelse och stärka intima relationer, för både kvinnor och män.

Hur fungerar det? INSCULPT CHAIR använder sig av Elektrisk Muskelstimulering  för att skapa muskelkontraktioner, vilket kan liknas vid en intensiv träning för dina mest privata muskler – allt du behöver göra är att sitta bekvämt.

MARS ERBJUDANDE: Vi vill se mer salonger med INSCULPT CHAIR, så vi är glada att kunna erbjuda dig en särskild rabatt. Passa på att dra nytta av detta unika erbjudande – det är tidsbegränsat!

⭐️ Klaima din exklusiva rabatt här!

Missa inte att öka omsättning hos dig med INSCULPT CHAIR. Vi har en kund i Göteborg som under en månad hade över 100 nya kunder! Så stå inte utan en INSCULPT CHAIR

Mvh

Malin Norman

Email: [email protected]

Telefon: +46 737 02 88 06

 

Peter Lindbom

Author Peter Lindbom

More posts by Peter Lindbom

All rights reserved QYRO.