FÖRDELAR INSCULPT

Ny innovativ teknik för muskeluppbyggnad och fetteliminering

Vi på Qryo är stolta över att vara experter inom kroppsskulpturering och är glada att presentera INSCULPT – den ultimata lösningen för både fettförbränning och muskeluppbyggnad. INSCULPT är din bästa partner för att leverera enastående kroppskontureringsresultat som garanterar dina kunders lycka och självsäkerhet.

INSCULPT är en revolution inom icke-kirurgisk behandling, designad för att effektivt reducera fett och celluliter. Med denna banbrytande teknologi kan vi erbjuda behandlingar över hela kroppen som ger synliga resultat redan efter första sessionen. Vår metod är helt icke-invasiv, smärtfri och fri från farliga kemikalier. Dessutom förbättrar den muskeltonus och ökar blodcirkulationen.

Lite om vår INSCULPT

Sveriges mest sålda maskin med högintensiv elektromagnetisk teknologi:

Upptäck en revolutionerande teknik för naturlig skönhet och hälsa med INSCULPT från Qryo. Vi är passionerade över att erbjuda det bästa för våra klienter och har utvecklat en unik maskin med högintensiv fokuserad elektromagnetisk teknik. INSCULPT sticker ut genom vår kvalitetsgaranti – alla våra maskiner testas noggrant och är CE-märkta för att säkerställa högsta kvalitet. Resultaten talar för sig själva – kraftfulla muskelkontraktioner ger optimala resultat. Med säkerheten i fokus utbildar vi alla våra terapeuter för att garantera säkra behandlingar för våra klienter. Välkommen till en ny nivå av naturlig hälsa och skönhet.

EN MASKIN SOM GER RESULTAT

Ökar muskulär tonus och volym

Våra kunder har upplevt otroliga resultat med våra behandlingar. Deras kunder ser ökad muskelvolym och minskad fettvolym!

Det är inte bara elektromagnetisk muskelstimulering som ger resultat. När du kombinerar det med Cryo T-Shock, får du en oslagbar kombination som bygger muskler, reducerar fett och stramar upp huden. Vi rekommenderar kombinationsbehandlingar för att uppnå de bästa resultaten!

För att säkerställa optimala resultat, rekommenderar vi alltid att du kompletterar behandlingen med en balanserad kost och muskelstärkande övningar.

HUR FUNKAR DET

genom elektromagnetiska pulser och radiofrekvens

INSCULPT+ representerar nästa generations innovation inom kroppskonturering och muskeluppbyggnad. Denna banbrytande behandlingsmetod kombinerar elektromagnetiska impulser med radiofrekvens för att maximera både muskeluppbyggnad och fettminskning. De kraftfulla impulserna, förstärkta med radiofrekvensens penetrerande egenskaper, tränger igenom huden och fettlagren för att nå djupt in i muskelfibrerna. Detta skapar exceptionellt intensiva muskelsammandragningar, mycket starkare än de som kan genereras genom traditionell träning.

Dessa sammandragningar är inte bara mer intensiva, utan även mer effektiva. Kroppen svarar genom att förstärka och bygga upp muskelfibrerna, vilket leder till betydande muskeltillväxt och förbättrad styrka. Samtidigt är behandlingsprocessen energikrävande för kroppen, vilket stimulerar ämnesomsättningen och bidrar till att frigöra fettsyror från fettcellerna. Resultatet är en tydlig och mätbar minskning av fettvolymen.

HUR FUNKAR DET

det finns många frågor; men vi har svaren

Kan INSCULPT + göra att jag blir en superhjälte?
Tyvärr, INSCULPT + är en behandlingsmetod som fokuserar på att bygga muskler och minskning av fettvolym, inte på att ge superkrafter.

Hur länge varar INSCULPT + -resultaten?
Eftersom INSCULPT + är ett sätt att bygga muskler så varar resultaten lika länge som om du byggt upp dina muskler på vanligt sätt med hjälp av vikter. Muskler är en färskvara så de behöver underhållas. Dina muskler som du fått kan du underhålla med hjälp av INSCULPT + eller på gymmet, en rekommendation är en kombination.

Läs mer

Vill du lära dig hur INSCULPT kan ta din klinik till nästa nivå?

Förnya din verksamhet med Qryo - ledande teknologi för skönhet och välmående

“-Dedikerad hudterapeut support för att svara på dina frågor
-Betalningslösningar som passa dig
-Snabb service och alltid ersättningsmaskiner på lager”

Fokus på att du skall vara nöjd

“- Testa och utvärdera, vi arbetar med 12 månaders testa på period
- Marknadsföringsmaterial som kundbroschyrer, roll up och affischer
- Medlemskap i vår kunskapsgrupp där 200+ salonger delar med sig av sin kunskap och lärdomar”

Gemenskap och kunskap

“Bli ledande inom skönhet och välmående med våra innovativa teknologier. Vi erbjuder den senaste utrustningen inom icke-invasiva behandlingar som laser, EMS, fettfrysning och mer. Vi hjälper dig med att hitta rätt och mest lönsamma maskin till din klinik.”

Partnerskap

Vill du komma på en visning?

Här kan du boka dig för en visning i vårt showroom i Göteborg!

Searching Availability...

Vill du ha en digital demonstration?

Boka en visning/demo via teams eller google meets

Searching Availability...

Vill du komma på en av våra utbildningar?

Searching Availability...

PULS INSITET

Insculpt kan ställas in mellan 1 till 150 hz

Vikt

Maskinen väger 47 kg

insculpt

Voltage

220 v

Quality Assurance

CE Certified