INSCULPT FACE

Insculpt Face, din nyckel till ett naturligt lyft och ett föryngrat ansikte utan kirurgiska ingrepp!

På Qryo är vi stolta över att presentera INSCULPT FACE, en banbrytande och nålfri lösning för ansiktskonturering och hudföryngring. Trött på ineffektiva och invasiva behandlingar? INSCULPT FACE kombinerar synkroniserad radiofrekvens och muskeluppbyggnad via HIMS för att ge exceptionella resultat. Denna innovativa teknik värmer upp dermis för att stimulera produktionen av kollagen och elastin, samtidigt som den selektivt kontraherar ansiktsmusklerna för en tydligare kontur och en definierad käklinje. Erbjud dina patienter en modern och effektiv behandling som förbättrar hudens elasticitet och ger en ungdomligare look. Kontakta oss idag för att lära dig hur INSCULPT FACE kan revolutionera din klinik!

FÖR VEM?

Insculpt Face är perfekt för dig som vill lyfta ditt ansikte, strama upp huden och reducera rynkor.

Har du försökt att minska rynkor och lyfta ditt ansikte utan framgång? Vi förstår frustrationen av ineffektiva behandlingar. Efter en serie av fem behandlingar med INSCULPT FACE kommer du att uppleva en påtaglig förbättring av muskeltonus och en lyftande effekt i hela ansiktet, särskilt kring ögonbryn och kinder.

Rynkor kommer att minska betydligt, och du kommer att se ett naturligt och vackert resultat. INSCULPT FACE kombinerar den senaste tekniken inom ansiktskonturering och hudföryngring för att ge dig den ungdomliga och strålande hud du drömmer om.

20 minuter avslappning

HUR GÅR EN BEHANDLING TILL?

Är du trött på att se rynkor och slapp hud utan att hitta en effektiv lösning? Vi har den perfekta behandlingen för dig!

1. Rengöring: Vi börjar med att rengöra din hud noggrant för att förbereda den för behandlingen. Detta säkerställer att alla orenheter avlägsnas och att applikatorerna kan arbeta effektivt.
2. Applikation: INSCULPT FACE-applikatorer placeras försiktigt på panna och kinder. Dessa applikatorer är designade för att leverera optimal effekt på de områden som behöver mest uppmärksamhet.
3. Känsla av värme och muskelkontraktioner: Under behandlingen kommer du att uppleva behagliga muskelkontraktioner och en värmande känsla. Detta är tecken på att teknologin arbetar för att stärka musklerna och stimulera kollagenproduktionen.
4. 20 minuter av ren avkoppling: Behandlingen varar endast 20 minuter, och efteråt kan du omedelbart återgå till din dag med ett fräscht och rosigt glow. Det är en snabb och effektiv metod som inte kräver återhämtningstid.

Efter en serie av fem behandlingar med INSCULPT FACE kommer du att märka en påtaglig förbättring av muskeltonus och en lyftande effekt i hela ansiktet, särskilt kring ögonbryn och kinder. Rynkor kommer att minska, och du kommer att uppleva ett naturligt och vackert resultat.

HUR FUNKAR DET

genom högfrekventa elektromagnetiska pulser och radiofrekvens

INSCULPT FACE använder högintensiva elektromagnetiska pulser som bygger upp ansiktsmuskulaturen, vilket ger stöd åt din hud. Samtidigt ökar produktionen av kollagen och elastin i huden med hjälp av värme, vilket ger långsiktiga uppbyggande effekter. Detta gör INSCULPT FACE till en icke-invasiv metod för dem som söker ett naturligt lyft utan risker, lång återhämtning eller ärrbildning.

Högintensiv elektromagnetisk stimulering kombineras med värme för att stärka både kollagen och elastin samt den underliggande muskulaturen, vilket ger en helhetsförbättring av hudens spänst och ungdomliga utseende.

Vill du ha mer information om hur INSCULPT FACE kan passa och förbättra din verksamhet?

Förnya din verksamhet med Qryo - ledande teknologi för skönhet och välmående

“-Dedikerad hudterapeut support för att svara på dina frågor
-Betalningslösningar som passa dig
-Snabb service och alltid ersättningsmaskiner på lager”

Fokus på att du skall vara nöjd

“- Testa och utvärdera, vi arbetar med 12 månaders testa på period
- Marknadsföringsmaterial som kundbroschyrer, roll up och affischer
- Medlemskap i vår kunskapsgrupp där 200+ salonger delar med sig av sin kunskap och lärdomar”

Gemenskap och kunskap

“Bli ledande inom skönhet och välmående med våra innovativa teknologier. Vi erbjuder den senaste utrustningen inom icke-invasiva behandlingar som laser, EMS, fettfrysning och mer. Vi hjälper dig med att hitta rätt och mest lönsamma maskin till din klinik.”

Partnerskap

Vill du ha en digital demonstration?

Boka en visning/demo via teams eller google meets

Searching Availability...

Vill du komma på en av våra utbildningar?

Searching Availability...