LJUSSÄNGEN

Vår ljussäng är utformad för att ge dig en enkel, pålitlig och effektiv lösning för dina ljusbehandlingsbehov. Med en LED-livslängd på upp till 100 000 timmar kan du vara säker på att vår enhet kommer att hålla länge och erbjuda pålitlig prestanda.

Ljussängen har en kraftförsörjning på 220-240V och en imponerande effekt på 3500W, vilket ger en stark och effektiv strålningsstyrka på 100-120 mw/cm2.

Med vår ljussäng har du möjlighet att justera både effekt och frekvens, så att du kan anpassa behandlingen efter dina specifika behov. Den har 80 stycken LED-strips för en jämn och kontinuerlig behandling. Du kan justera effekten från 0-100%, frekvensen från 1-5000 Hz och tiden från 0-30 minuter.

Lindra smärtkällor
Läkemedel botar smärta genom att störa kemiska signaler. Red Northern Light Bed behandlar källan till smärtan och lindrar muskelsmärta samt ledvärk. Naturligt, effektivt, enkelt och säkert.

Stärk immunförsvaret & håll dig på fötterna
Vår ljussäng kan bl.a hjälpa dig med att stärka immunförsvaret och påskynda musklernas återhämtning. Perfekt vid såväl träning, rehab som prehab. Allt för att komma tillbaka i form samt behålla formen. 

Förbättra prestanda
Vår ljussäng förbättrar muskelprestanda och ökar effektiviteten i såväl hög- som lågintensvi träning. Den hjälper dig att nå nivåer som du aldrig nått tidigare!

Hela kroppen
Red Norhtern Light Bed behandlar hela kroppen – från huvudet till tårna, på mindre än 15 minuter. Den är avkopplande och gör att du känner dig bättre, fräschare och starkare än någonsin och den ger även maximal asvlappning. Perfekt före eller efter träning. Eller både och:)