TESMED CELLULITE ROLLER

DEN PATENTERADE MASSAGEAPPARATEN
SOM LYFTER, STRAMAR ÅT OCH SLÄTAR UT HUDEN

Patenterad massageapparat för att snabbt behandla celluliter.

  • Uppfinningen består av ett par konvergerande rullar som lyfter upp och klämmer åt området med en “nypande och knådande” effekt samtidigt som ett par divergerande rullar arbetar för att släta ut huden.
  • De konvergerande rullarna arbetar för att avlägsna överflödig vätska och har en energiskt tonifierande effekt, medan de divergerande rullarna därefter slätar ut huden vilket har en utjämnande effekt.
  • Det räcker med några minuter om dagen: den karakteristiska formen av Tesmed Cellulite gör att du kan täcka nästan hela det område du vill behandla under ett enda pass, till exempel genom att omsluta låret eller utföra en behandling av båda skinkorna.
  • Användningen av Tesmed Cellulite kan bidra till att få en mjukare och mer elastisk hud, det behandla- de området kan verka mer tonifierat, slankare och slätare och kan bidra till en signifikant minskning av synliga skönhetsfläckar.

Kliniskt testad effekt*

Tack vare sin form samt möjligheten att reglera öppningen, kan den både behandla och sluta om runt båda skinkorna och hela benet.
Du kan alltså äntligen samtidigt behandla både insidan och utsidan av låret
med ett enda välinriktat och energiskt ingrepp.

Det räcker med 3 minuter om dagen för att behandla skönhetsfel som beror på celluliter på ett effektivt sätt.
Utformningen av Tesmed Cellulite innebär
en tredubbel effektiv verkan:

rullarna lyfter upp huden, som stramas åt för att slutligen slätas ut, vilket hjälper till att stimulera blodcirkulationen och medverkar till att avlägsna överflödig vätska.