Du har sett resultaten. Revolutionera nu ditt företag
med Cryo T-Shock. Bli en partner.

Kroppskonturmarknaden förutspås växa till 8 miljarder dollar år 2022.

Dra nytta av den marknaden. Bli en Cryo T-Shock-partner och se ditt företag växa.

Gratis Provperiod

För att hjälpa våra partners att komma igång och se till att deras kunder älskar Cryo T-shock erbjuder vi en gratis 4-veckors provperiod så att de snabbt kan generera intäkter utan risker.

Testa i 12 månader

Vi är så säkra på Cryo T-Shock att vi låter våra partners testa maskinen i 12 månader och kan därefter avbryta, utan några frågor.

Gemenskap

Gå med i vår gemenskap med 200+ partners på vår Facebook-grupp: en plats för att samarbeta med och lära av andra partners.

Marknadsföringsinnehåll

Våra partners får tillgång till innehåll i sociala medier, skapande av webbplatser, målsidor, före- och efterbilder, utbildning, ägarutbildning och reklamfilmer.

Inga Förskottskostnader

Vår testa på modell utan förskottskostnad ger våra partners möjlighet att uppgradera, köpa eller returnera sin Cryo T-Shock när de vill.

Expertutbildning

När du väl har kommit ombord kommer du att arbeta med vårt expertutbildningsteam för att genomföra virtuella och personliga träningssessioner utan kostnad för dig.

Vill du bli kontaktad? Fyll i nedan så återkommer vi till dig inom kort.

Om oss

Vi på Qryo Sverige har lång erfarenhet av såväl entreprenörskap som fitness- skönhetsbranschen och hjälper kontinuerligt nya kliniker att komma igång med CRYO T-SHOCK. Det ger ett unikt komplement till övriga behandlingar och fantastiska ekonomiska resultat.

Behandlingarna är idag de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging samt toning och uppstramning av kroppen. En helt ny teknik som kombinerar termografi och kryoterapi, vilket eliminerar fettceller samt ger huden en bättre kollagenproduktion. Behandlingarna kan kombineras i oändlighet, men resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem, tex efter viktminskning eller graviditet. Men även på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost. Slutresultaten vi ser dagligen är skulpturerade, tonade, fastare, slankare och gladare versioner av våra kunder!

CRYO T-SHOCK är unik i sitt slag då den är medicinteknisk godkänd och tillverkad i Italien av välkända Pagani, grundat 1947.

SAMARBETA MED OSS & TA DEL AV DET HÄR:

  • Ökad lönsamet
  • Synlighet i sammanhang med vårat starka varumärke
  • Certifiering & diplomering till Cryoterapeut
  • Marknadsmaterial samt marknadssupport
  • Exponering på qryo.se samt i övriga digitala kanaler
  • Nätverkande, events & föreläsningar med branschkollegor
  • Central marknadsföring
  • Support och stöd för din dagliga verksamhet

Är du intresserad av att utbilda dig till Qryoterapuet är du varmt välkommen att kontakta Catrin!

Andreas är ansvarig för försäljning & leasing av maskiner och svarar gärna på alla typer av frågor för dig som är intresserad av CRYO T-SHOCK. Kontakta honom här!