Beauty

Vi på Qryo Sverige hävdar och vet att skönheten kommer inifrån -det är sällan ytlig skönhet slår en bra självkänsla! Men kombinationen är svår att motstå vi brinner för att hjälpa våra kunder plocka fram den bästa versionen av sig själva. Vi vill bidra till stark självkänsla, ökat välmående samt boosta såväl prestation och skönhet. Alla skall få möjligheten att känna sig vackra och nöjda med sina kroppar – inifrån och ut! Därför arbetar vi med stor framgång ur ett holistiskt perspektiv med våra olika innovativa behandlingsalternativ och maskiner.

Om du exempelvis vill göra en Fat Removal kommer via hjälpa dig till en helhetsförändring för att boosta ditt välmående, såväl som effekten av behandlingen. Detsamma vid Cryo Toning eller en Butt Lift – rätt kostplan, effektiva träningsupplägg samt cirkulationsfrämjande egenvård såsom lymfmassage och rätt andningsteknik är nyckeln till de fantastiska resultat vi ser hos våra kunder.

Vi tror inte att lösningen på lycka är att bli av med envisa fettdepåer men det kan vara en början på ett hälsosammare liv med ökad självkänsla och starkt självförtroende!

Body toning, cellulit reducering & fat removal…

Med Cryo T-Shock är möjligheterna oändliga & resultaten direkta. Läs mer här!
Intresserad av Cryo T-Shock eller Plasmapen till din klinik?
Kontakta oss!
INTRESSED AV MICRO NEEDLING?
Vi utbildar & föreläser! Läs mer här…

Performence & beautynews…

Ta del av de senaste nyheterna från oss på Qryo Sverige genom att signa upp dig för våra nyhetsbrev. De senaste teknikerna, nya kliniker och kommande mässor