QRYO SVERIGE AB

Du hittar Qryo Sverige AB i lätttillgängliga lokaler i Västra Frölunda, väster om centrala Göteborg. Här har vi såväl behandlingar som showroom för Cryo Full Body samt övriga maskiner inom vårat innovativa utbud inom performance & beauty. Våra uppskattade utbildningar, föreläsningar och kundevents håller vi med stolthet i våra helt nyrenoverade lokaler på Södra Vägen 2, mitt i centrala Göteborg samt ett stenkast från bra parkeringsmöjligheter vid Heden. För personlig kontakt – se uppgifter till vårat QRYO-TEAM nedan. Välkommen!

QRYO I VÄSTRA FRÖLUNDA

Address: Kontrabasgatan 7, Västra Frölunda
Email: info@qryo.se
Phone: Hitta våra personliga nummer nedan!

VÅRA KLINIKER

Vi på QRYO är oändligt stolta över att antalet kliniker som vi samarbetar med blir allt fler och fler! Nya härliga samarbeten ger oss en enorm glädje samt sprider såväl kunskap, energi samt ökat välbefinnande runt om i Norden. Vår gemensamma nämnare med alla kliniker är ett brinnande (och iskallt) intresse för hälsa och skönhet – i synnerhet med resultat samt säkerhet i fokus. Här listar vi våra kliniker!

HITTA DIN NÄRMASTE KLINIK

PERFORMANCE & BEAUTY NEWS…

Ta del av de senaste nyheterna från oss på Qryo Sverige genom att signa upp dig för våra nyhetsbrev. De senaste teknikerna, nya kliniker, kommande mässor mm…