Effektiv terapi som stärker immunförsvaret & boostar cellerna genom att ge koncentrerat, naturligt ljus till huden! RED LIGHT THERAPY (röd ljusterapi) är en enkel, icke-invasiv behandling som ger koncentrerat naturligt ljus till hud och  celler. En snabb och enkel terapiform där allt du behöver göra är att sitta eller stå i ljuset i 5 till 15 minuter –  gärna varje dag. Detta ger mitokondrierna i dina celler det naturliga ljuset de behöver för att producera energin som driver din kropp.

Vi på Qryo Sverige brinner för innovativa terapiformer inom prestation och skönhet och det är med glädje som vi nu kan presentera en helt ny produktserie inom Red Light Therapy – vårat egna varumärke RED NORTHERN LIGHT. Vi erbjuder en rad olika enheter anpassade för både hemmiljö, skönhetskliniker, fitnessanläggningar mm. Som tex vår minsta LJUSPANEL – perfekt för dagligt bruk hemma eller för dig som arbetar som terapeut och vill  ha en smidig enhet som är enkel att förflytta. Eller vår största LJUSPANEL eller vår LJUSSÄNG som riktar sig till de kliniker och anläggningar som vill erbjuda sina kunder en riktig energiboost på olika plan! Bara för att nämna några av våra ljusa nyheter:)

Alla produkter har lysdioder av medicinsk kvalitet för att lysa naturligt rött s infrarött ljus på din kropp. Behandling med rött ljus ger positiva effekter och energi precis som ljusets våglängder från naturligt solljus, men utan värmen eller UV-strålarna som orsakar solskador.

Vill du stärka immunförsvaret & få cellerna att fungera optimalt? Tillför naturligt ljus!

 

Naturliga hälsofördelar

Röda ljusbehandlingar har visat sig ge ett brett spektrum av naturliga hälsofördelar, som reducering av inflammation, smärtlindring, hudföryngring, ökad kollagenproduktion och muskelåterhämtning. Men allra främst stärker RED LIGHT THERAPY immunförsvaret vilket gör att vi kan stå bättre rustade inför virus och infektioner. Perfekt i virustider! Terapiformen hjälper även till att öka melatonin, förbättra sömnstörningar och balansera dygnsrytmen. En säker, naturlig och enkel behandlingsform som med fördel går att göra dagligen och i hemmet om man önskar.

Red Light Therapy & klinisk forskning

Det finns tusentals peer-review medicinska studier och kliniska prövningar gällande röd ljusterapi. Många av dem med överväldigande positiva resultat och en nästan total brist på biverkningar eller hälsorisker. Eftersom vi på Qryo Sverige är stolta över vårat nya varumärke RED NORTHERN LIGHT glädjs vi lite extra över detta.

Vem använder rött ljussterapi?

Förutom det växande antalet människor som använder röda ljusterapienheter i sina hem, finns röda ljusterapisystem i många professionella och kliniska miljöer och används blad annat av:
• Hudterapeuter
• Idrottsmassörer och Fysiska terapeuter
• Elitidrottare
• Motionärer

Hur fungerar rött ljussterapi?

Våra celler behöver naturligt ljus för att fungera. Precis som de behöver vatten och näringsämnen från maten. Tyvärr får de flesta inte så mycket naturligt ljus som de behöver för optimal hälsa (den genomsnittliga amerikanen tillbringar mer än 90% av sin tid inomhus). Med röd ljusterapi kompletterar du intaget av ljus hjälp av koncentrerade våglängder rött samt nära infrarött ljus. Röd ljusterapi fungerar genom att förbättra din energiproduktion på cellnivå och stimulerar mitokondrierna, cellens kraftverk samt förbättrar den cellulära respirationsprocessen som gör ATP (adenosintrifosfat) energi.

VÅR SENASTE NYHET

LJUSSÄNGEN FRÅN RED NORHTEN LIGHT… Läs mer här!
LJUSPANELLER TILL DIN KLINIK?
Boostar kollagenproduktionen, främjar återhämtning & mycket mer. Kontakta oss så berättar vi mer!
RED LIGHT THERAPY för hemmabruk
klicka hem dina ljuspaneler idag!

PERFORMANCE & BEAUTY NEWS…

Ta del av de senaste nyheterna från oss på Qryo Sverige genom att signa upp dig för våra nyhetsbrev. De senaste teknikerna, nya kliniker, kommande mässor mm…