Avancerad men enkel att använda

Ny innovativ teknik för enkel och kvalitativ hårborttagning

Upplev den ultimata hårborttagningslösningen med Euphoria Diodlaser! Vår banbrytande diodlaser är designad specifikt för att avlägsna hår och är utrustad med fyra olika våglängder: 755 nm, 810 nm, 940 nm och 1064 nm. Dessa våglängder gör den perfekt för alla hudtyper och hudfärger, samt effektiv på alla hårtyper med pigment i hårsäcken.

Med vårt avancerade inbyggda kylsystem minimerar vi risken för hudskador, vilket gör behandlingen nästan smärtfri. Många kunder upplever ingen smärta alls under behandlingen! Bli permanent hårfri oavsett hudtyp med Euphoria Diodlaser och upplev skillnaden själv.

Lite om vår Laser

Starkare - Snabbare - Säkrare - Hårborttagning

Oönskad hårväxt kan vara frustrerande och tidskrävande. Traditionella metoder som rakning, vaxning och plockning är ofta smärtsamma och ger kortvariga resultat. För många kan det kännas hopplöst att hitta en lösning som fungerar för deras specifika hudtyp och hårfärg.

Att ständigt behöva oroa sig för stubb, irritation och inåtväxande hårstrån tar upp värdefull tid och energi. Felbehandlingar kan dessutom leda till hudskador och smärta, vilket gör processen ännu mer påfrestande.

Med Euphoria Diodlaser kan du säga farväl till dessa problem. Här är varför Euphoria Diodlaser är den ultimata lösningen:

- Effektiv hårborttagning på alla kroppsområden, inklusive ansikte, armhålor, bikinilinje, ben, rygg och bröst.
- Lämplig för alla hudtyper och hudfärger, vilket garanterar bästa resultat.
Minimal smärta tack vare vårt inbyggda kylsystem som minimerar risken för hudskador.
- Snabba och synliga resultat ger dig en slät och hårfri hud på kort tid.
- Med bara 6-8 behandlingar uppnår du permanent hårborttagning.

Välj Euphoria Diodlaser och upplev skillnaden. Uppnå en hårfri framtid med säkerhet, komfort och effektivitet.

EN MASKIN SOM GER RESULTAT

Andrea berättar om sin upplevelse

"Jag var så trött på att raka mig varje dag – det kändes som att håret växte snabbare än jag kunde hantera det! Jag längtade efter en permanent lösning och upptäckte Euphoria Diodlaser. Efter bara två eller tre behandlingar var jag helt chockad över resultaten! Hårväxten minskade märkbart och det var fantastiskt att slippa daglig rakning. Behandlingen var helt smärtfri och min hud kändes supermjuk och inte alls irriterad efteråt. Jag är överlycklig att jag provade detta och rekommenderar det varmt till alla som är trötta på rakningsrutin och söker en långvarig lösning för hårborttagning."

HUR FUNKAR DET

Diodlaser den senaste tekniken

Hårborttagning med diodlaser är den senaste och mest avancerade tekniken för permanent hårborttagning. Denna metod är effektiv, snabb och säker, vilket gör den till ett utmärkt val för långvariga resultat. Laserljuset passerar genom huden och värmer upp pigmentet i håret, vilket sprider värmen till hårrötterna som når ca 70°C och förstörs. Doseringen av laserljuset anpassas noggrant efter hud- och hårfärgen för att maximera effektiviteten och minimera risken för biverkningar. Jämfört med andra hårborttagningsmetoder är risken för hudskada mycket liten, tack vare diodlaserns inbyggda kylsystem som kyler ned huden under behandlingen.

Bästa utbildningarna

Lär dig av våra erfarna hudterapeuter

-Hur snabba är resultaten av Euphoria Diodlaser hårborttagning?
Resultaten är snabba och synliga efter bara 2-3 behandlingar.
-Kan Euphoria Diodlaser hårborttagning användas på alla hudtyper och hudfärger?
Ja, Euphoria Diodlaser är lämplig för alla hudtyper och hudfärger.

Mer frågor? läs här..

Ja, jag vill ha mer info om
Euophoria Laser

"Förnya din verksamhet med Qryo - ledande teknologi för skönhet och välmående"

“-Dedikerad hudterapeut support för att svara på dina frågor
-Betalningslösningar som passa dig
-Snabb service och alltid ersättningsmaskiner på lager”

Fokus på att du skall vara nöjd

“- Testa och utvärdera, vi arbetar med 12 månaders testa på period
- Marknadsföringsmaterial som kundbroschyrer, roll up och affischer
- Medlemskap i vår kunskapsgrupp där 200+ salonger delar med sig av sin kunskap och lärdomar”

Gemenskap och kunskap

“Bli ledande inom skönhet och välmående med våra innovativa teknologier. Vi erbjuder den senaste utrustningen inom icke-invasiva behandlingar som laser, EMS, fettfrysning och mer. Vi hjälper dig med att hitta rätt och mest lönsamma maskin till din klinik.”

Partnerskap

Vill du ha en digital demonstration?

Boka en visning/demo via teams eller google meets

Searching Availability...

Vill du komma på en våra utbildningar inom laser?

Searching Availability...

Hjälpande mjukvara

Den nya mjukvaran ställer automatiskt in rätt parametrar efter val av indikation, hudtyp, hårtyp och hårdensitet. Professionella användare kan också ställa in parametrarna själv för ännu mer kontroll.

Snabb och enkel behandling

Med vår spot size på hela 12 x 20 mm och 4st våglängder, vilket tillsammans med det svepande arbetssättet och den höga pulsfrekvensen gör att man snabbare täcker en stor yta och en behandling går snabbare.

Avancerat kylsystem

Vi vet att kyla lindrar smärta och därför har vår diod laser ett effektivt termo-elektriskt kylsystem för kylning av huden i 5 nivåer under behandlingen. Vår Diodlaser ger inte bara högre effektivitet i behandlingen, utan också en smärtfri och säker upplevelse. Med vår avancerade teknologi minimeras risken för skador, även på mörkare hudtyper.

Antal skott

20 miljon pulser/handtag

Våglängder

4 våglängder: 755nm + 808nm + 940nm + 1064nm

Styrka/kraft

Styrka 4000 w
Behandlingsområde 2-120 j/cm2

Quality Assurance

CE MEDICAL