Välkommen till INSCULPT CHAIR – Din lösning för bättre bäckenbottenmuskulatur

Upptäck INSCULPT CHAIR, en revolutionerande metod som erbjuder effektiv hjälp för patienter med urininkontinens, bäckenbotten problem efter förlossning och minskad intim tillfredsställelse.

Starka bäckenbottenmuskler är avgörande för att stötta bäckenorganen och kontrollera blåsan och tarmen. När dessa muskler försvagas, minskar stödet till de inre organen och det kan bli svårt att kontrollera urinblåsan. Med INSCULPT CHAIR kan du stärka dina bäckenbottenmuskler och återfå kontrollen.

 • Icke-kirurgisk & smärtfri: En bekväm och enkel behandling utan kirurgiska ingrepp.
 • Inga farliga kemikalier: Naturlig och säker metod för din hälsa.
 • Ökad cirkulation: Främjar blodflödet och förbättrar muskelfunktionen.
 • Stärker muskulaturen: Bygger upp och stärker dina bäckenbottenmuskler.
 • Självgående behandling: Ingen terapeut behövs – du sitter bekvämt och låter maskinen göra jobbet.

Ge dig själv möjligheten att leva ett liv utan bekymmer med INSCULPT CHAIR. Ta första steget mot en starkare och friskare bäckenbotten redan idag!

Vi brinner för naturlig hälsa och skönhet

Hos oss och hos våra kunder sätter vi alltid våra klienters välmående främst. Därför har vi utvecklat vår egen maskin, INSCULPT CHAIR, som kombinerar högintensiv fokuserad elektromagnetisk teknik med de högsta standarderna på marknaden.

Varför Välja INSCULPT CHAIR?

Kvalitet: Vi testar alla våra maskiner noggrant innan de erbjuds på marknaden och säkerställer alltid kvaliteten hos våra leverantörer. Självklart är alla maskiner CE-märkta för din trygghet.

Resultat: INSCULPT CHAIR är noggrant utvald för sin kraftfullhet. Maskinens styrka i kontraktionerna är designad för att ge bästa möjliga resultat, så att du kan känna dig starkare och mer balanserad.

Säkerhet: Alla våra maskiner är 100% säkra. Vi utbildar våra terapeuter grundligt för att säkerställa att behandlingen utförs korrekt och säkert varje gång.

Upplev skillnaden med INSCULPT CHAIR och investera i din hälsa och skönhet, inifrån och ut.

ELEKTROMAGNETISK ENERGI

INSCULPT CHAIR använder banbrytande elektromagnetisk energi för att leverera tusentals supramaximala sammandragningar i dina bäckenbottenmuskler under en enda session. Denna teknik är utformad för att maximera muskelfunktionen och styrkan, vilket ger överlägsna resultat.

 • Avancerad Elektromagnetisk Energi: Genom att använda högintensiv elektromagnetisk energi stimulerar INSCULPT CHAIR dina bäckenbottenmuskler på ett sätt som traditionella övningar inte kan matcha.
 • Effektiv och Diskret: Du sitter fullt påklädd i EMS-stolen och kan läsa en bok eller slappna av medan behandlingen gör jobbet.
 • Säker och Smärtfri: Behandlingen är helt icke-invasiv, vilket innebär att det inte finns någon risk för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

Med INSCULPT CHAIR får du en kraftfull och bekväm lösning för att stärka dina bäckenbottenmuskler. Upptäck hur elektromagnetisk energi kan förbättra din hälsa och välmående på ett säkert och effektivt sätt.

Insculpt Chair – Effektiv bäckenbottenbehandling även för män

Visste du att Insculpt Chair också är en utmärkt behandling för män? Många tror att bäckenbottenproblem bara drabbar kvinnor, men faktum är att även män kan ha stor nytta av att stärka denna viktiga muskelgrupp.

 • Förbättrad blåskontroll: En starkare bäckenbotten kan bidra till bättre kontroll och minska risken för inkontinens.
 • Förbättrad sexuell hälsa: Starkare muskler i bäckenbotten kan öka sexuell prestation och njutning.
 • Ökad kärnstyrka: En stark bäckenbotten bidrar till en bättre hållning och övergripande kroppsstyrka.

Insculpt Chair är den perfekta lösningen för män som vill förbättra sin hälsa och välmående på ett enkelt och bekvämt sätt. Besök oss idag och upptäck hur Insculpt Chair kan göra skillnad för dig!

Insculpt Chair: Revolutionera din klinik

Upptäck INSCULPT CHAIR – den banbrytande behandlingen för bäckenbotten som är perfekt för alla verksamheter inom hälsa och välmående.

 • Självgående Behandling: INSCULPT CHAIR är enkel att använda och kräver minimalt med övervakning, vilket gör det till ett bekvämt tillskott för din verksamhet.
 • Kurbehandling med Underhåll: Med regelbundna underhållsbehandlingar bygger du upp en lojal kundkrets som uppskattar de långvariga resultaten.
 • Garanterat Nöjda Kunder: Effektiva resultat gör att dina kunder alltid lämnar nöjda och återkommer för fortsatt behandling.
 • Högintensivt Träningspass: Stolen erbjuder ett intensivt pass för bäckenbottenmuskulaturen, vilket bidrar till en starkare och mer balanserad kropp.
 • Diskret och Bekväm: Behandlingen sker helt påklädd och tar endast 28 minuter, vilket gör det till ett snabbt och bekvämt alternativ för alla.

Låt dina kunder uppleva fördelarna med en starkare bäckenbotten och förbättrad hälsa med Insculpt Chair. Denna innovativa lösning passar perfekt i din klinik eller ditt gym, och blir snabbt en favorit bland dina klienter. Investera i framtidens hälsovård idag!

Ja, jag vill veta mer hur denna kan passa min verksamhet

12000 sammandragning

På 28 min Insculpt Chair skapar stolen 12000 sammandragningar

220 v 12 A

Stolen kopplas enkelt in i vanligt uttag.

Kvalitetssäkrad

Alla våra maskiner är CE certifierad och noggrant testade av oss

VILKA BEHANDLINGSOMRÅDEN ARBETAR INSCULPT CHAIR MED?
· Urininkontinens
· Bäckenbottenproblem
· Nedsatt intim tillfredsställelse

Nina 67 ÅrPensionär

VAD HAR MAN FÖR KLÄDER UNDER EN BEHANDLING?
Under en behandling sitter du fullt påklädd i INSCULPT CHAIR och kan t.ex. läsa en bok.

Kalle 52 årIngenjör

ÄR BEHANDLING NON INVASIV?
INSCULPT CHAIR är icke-invasiv behandling som inte är baserad på värme eller kyla. Med andra ord finns inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

EmelieEgen företagare

VAD ÄR INSCULPT CHAIR?
INSCULPT CHAIR är den ny metoden för att hjälpa kunder med urininkontinens, bäckenbottenproblem efter förlossning och/eller nedsatt intim tillfredsställelse. Bäckenbottenmusklerna är det lager av muskler som stöder bäckenorganen och sträcker sig över bäckenbotten.

Karin 56 årSjuksköterska

KAN MAN TRÄNA BORT INKONTINENS?

Hemmaträning

Bäckenbottenträning kan hjälpa dig som har besvär med ansträngningsinkontinens eller med trängningsinkontinens. Träningen stärker musklerna som finns runt ändtarmen, slidan och urinröret. Det hjälper dig att hålla tätt när du anstränger dig. För att träningen ska få bra effekt är det viktigt att du tränar rätt muskler.

Behandling

Skillnaden är att INSCULPT CHAIR använder elektromagnetisk energi för att leverera tusentals supramaximala sammandragningar i bäckenbottenmusklerna under en enda behandling. Behandlingen är väldigt effektiv mer intensiv än knippövningar. Behandlingen kan däremot hjälpa dig att få kontakt med muskulaturen och sedan fortsätta med knipövningar hemma.

VILKA SKALL INTE GÖRA BEHANDLINGEN?

Kontraindikationer:

För din säkerhet, vänligen beakta följande kontraindikationer innan behandling:

 • Nyligen genomförd kirurgi på området
 • Pacemaker
 • Graviditet
 • Cancer
 • Infektion i kroppen
 • Metall- eller elektroniska implantat på behandlingsstället och inom 10 cm från behandlingsområdet
 • Epilepsi
 • Läkemedelspump-implantat
 • Stroke eller hjärtinfarkt de senaste 6 månaderna, eller svagt hjärta
 • Hjärnskador eller hjärnoperationer
 • Defibrillator, neurostimulator eller andra elektroniska implantat
 • Kopparspiral
 • Inopererade metaller i bäckenområdet
 • Pulmonalisinsufficiens
 • Feber
 • Blödarsjukdomar
 • Svåra hjärt- eller lungsjukdomar
 • Maligna tumörer

HUR KÄNNS EN BEHANDLING? GÖR DET ONT?
Behandlingen gör inte ont. Du kan komma att känna en stickande eller pirrande känsla, och kontraktioner av bäckenbottenmusklerna under behandlingen. Direkt efter behandlingen kan du genomföra dagliga aktiviteter.

Catrin 45 årPsykolog

VEM KAN BEHANDLAS MED INSCULPT CHAIR?
Kvinnor och män i alla åldrar kan göra INSCULPT CHAIR-behandling. Den gemensamma nämnaren är att man önskar lösning på problem med olika typer av inkontinens, återhämtning efter förlossning eller förbättring av kvaliteten på sexlivet.

Nils 32 årLastbilschaufför

KAN SEXLIVET FÖRBÄTTRAS?
Ja den stimulerar bäckenbottenmuskulaturen och tightar till muskler som försvagats. Känslan för både män och kvinnor kan förbättras.

Johanna 70 årPensionär

HUR SNABBT KAN JAG SE RESULTAT?
Du kan uppleva förbättring redan efter en behandling. Resultatet kommer fortsätta förbättras under de kommande behandlingstillfällena.

Henric 40 årInköpschef

HUR LÅNG ÄR BEHANDLINGEN? HUR MÅNGA SESSIONER BEHÖVS?

Effektiv behandlingstid är 28 minuter/tillfälle men räkna med att ditt besök tar 40-45 minuter. Efter 6-10 behandlingar märker de flesta ett bra resultat.

Vad är inkontinens?
Det finns flera olika typer av inkontinens

Ansträngningsinkontinens

Detta är den vanligaste formen av inkontinens. Patienter med denna typ av problematik upplever läckage vid ansträngning så som hosta, nysning, skratt, hopp, träning eller andra fysiska aktiviteter.
Ansträngningsinkontinensen grundar sig ofta i ålder, graviditet, förlossning, östrogenbrist och övervikt men kan även bero på andra faktorer.

Trängningsinkontinens/överaktiv blåsa

Vid trängningsinkontinens drar urinblåsans muskel ihop sig under fyllnadsfasen, trots väldigt liten urinvolym.
Det tros bero på en störning i nervsignalen från hjärna och ryggmärg som initierar blåstömning

Blandinkontinens

Blandinkontinens är en kombination av de båda olika typerna ovan. Vissa kan uppleva mer av den ena varianten och mindre av den andra.
Det tros bero på en störning i nervsignalen från hjärna och ryggmärg som initierar blåstömning