FÖRDELAR INSCULPT

Ny innovativ teknik som anses stärka bäckenbotten och hjälpa emot inkontinens

INSCULPT CHAIR är en ny metod som anses hjälpa patienter med urininkontinens, bäckenbottenproblem efter förlossning och/eller nedsatt intim tillfredsställelse.

Bäckenbottenmusklerna är det lager av muskler som stöder bäckenorganen och sträcker sig över bäckenbotten. Starka bäckenbottenmuskler ger kontroll över blåsan och tarmen. Försvagade bäckenbottenmuskler betyder att inre organ inte stöds fullt ut och man kan ha svårt att kontrollera urinblåsan.
Icke-kirurgisk & smärtfri
Inga farliga kemikalier
Ökar cirkulationen
Stärker muskulaturen
Icke terapeutledd behandlingbehandlingar

Elektro magentisk stimulans

SPECIALISTER PÅ EMS

Vi brinner för naturlig hälsa och skönhet inifrån och ut och ser alltid till våra klienters bästa. Därför har vi utvecklat vår egen maskin INSCUPLT CHAIR. Tekniken high intensity focused elektro magnetic är liknande övriga maskiner på marknaden. Vad är då skillnaderna?

Kvalitet; Alla våra maskiner testas innan vi erbjuder dem på marknaden och vi kvalitetssäkrar alltid hos leverantören. Självklart CE-märkt.

Resultat; INSCULPT är noga utvald för dess kraftfullhet. Styrkan i kontraktionerna är utformade så att den ger bästa möjliga resultat.

Säkerhet; Alla våra maskiner är 100% säkra och vi utbildar alla våra terapeuter så att de utför behandlingen på rätt sätt.

EN MASKIN SOM GER RESULTAT

Elektromagnetisk energi

INSCULPT CHAIR använder elektromagnetisk energi för att leverera tusentals supramaximala sammandragningar i bäckenbottenmusklerna under en enda behandling.
Under en behandling sitter du FULLT PÅKLÄDD i EMS-stolen och kan t.ex. läsa en bok.
BEHANDLINGEN är icke-invasiv behandling, med andra ord finns inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

HUR FUNKAR DET

genom elektromagnetiska pulser

INSCULPT använder elektromagnetiska impulser som tränger igenom huden och fettlagren och träffar muskelfibrerna (muskelcellerna). Det skapar muskelsammandragningar som är mer effektiva och djupa än de viljestyrda som vi framkallar vid träning. Som vid vanlig muskeluppbyggande träning svarar kroppen på dessa sammandragningar genom att förstärka muskelfibrerna vilket resulterar i muskeltillväxt och ökad styrka. Den kraftiga aktiviteten i muskulaturen under behandlingen är energikrävande för kroppen vilket ökar ämnesomsättningen och frisläpper fettsyror från fettcellerna vilket resulterar i en volymminskning av dessa.

INSCULPT är en behandlingsmetod som både bygger muskler och minskar fettvolym utan kirurgiskt ingrepp. Tekniken är baserad på omfattande forskning och vetenskapliga metoder.