CRYO T-SHOCK

Cryo T-Shock är en medicinteknisk godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Behandlingarna är idag de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging och uppstramning av huden på hela kroppen. Cryo T-Shock använder en helt ny teknik, kontrastterapi som kombinerar termoterapi och kryoterapi. Kryoterapi eliminerar fettceller och termoterapi aktiverar cellförnyelsen och ger huden en bättre kollagenproduktion. Behandlingarna kan kombineras i oändlighet, men resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem, tex efter viktminskning eller graviditet. Men även på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost. Slutresultaten vi ser dagligen är skulpturerade, tonade, fastare, slankare och gladare versioner av våra kunder!

Ja, jag vill veta mer om T-shock

CRYO SLIMMING

De flesta kvinnor och även män har celluliter, som är svåra att eliminera genom kost och motion. Med Cryo T-Shock försvinner celluliter genom att minska fettdepåerna och strama upp huden. Cryo T-Shock är inte kirurgisk och inte smärtsam, men genererar säker minskning av fettlagrer med direkt mätbart resultat!

SVÅRIGHETEN ATT FÅ BORT FETTDEPÅER?

Fett är mycket energitätt och därför är det svårt att träna bort sina fettdepåer på vissa områden. Det kräver oerhört mycket rörelse för att minska ett enda kilo i fett. Med Cryo T-Shock kan du rätta till dessa områden även om vi alltid rekommenderar en aktiv livsstil för ett total välmående! Cryo T- Shock-behandlingar förstör fettceller och ökar kollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer. Denna process kallas apoptosis vilket resulterar i en gradvis degenerering och eliminering av döda fettceller. Denna processen tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader.

CRYO TONING

Slapp och rynkig hud kan tajtas till med CryoT-Shock. Behandlingen med att växla mellan kalla och varma temperaturer gör att hudens kollagen ökar och resultaten kan ses direkt även om den markanta skillnaden ses efter 4-8 sessioner.
För ansiktsbehandlingar hjälper Cryo T-Shock till att släta ut rynkor och göra huden fastare – allt för en fräschare och yngre look. 

KROPPSBEHANDLINGAR MED CRYO T-SHOCK

Cryo T-Shock är den mest innovativa och mångsidiga anti-aging-enheten på marknaden för att eliminera lokaliserat fett, minska celluliter, samt tona och strama upp huden. Den använder senaste tekniken av hypertermi kombinerat med kryoterapi (termisk chock) för att tona kroppen. Cryo T- Shock-behandlingar förstör fettceller och ökar kollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer. Denna process kallas apoptosis vilket resulterar i en gradvis degenerering och eliminering av döda fettceller. Denna processen tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader.

FÖRDELAR MED CRYO T-SHOCK

• Används över hela kroppen för att eliminera fett, celluliter & lös hud
• Icke-kirurgisk & smärtfri
• Inga farliga kemikalier
• Ökar cirkulationen
• Lindrar muskelinflammation
• Stimulerar kollagen & hudens elasticitet
• Synliga resultat oftast efter första sessionen
• Testad i stor utsträckning i Europa och USA

HUR FUNKAR DET?

Cryo T-Shock använder en så kalla termisk chock, vilket innebär att behandling varieras mellan hypertermi (värme), kryoterapi (kyla) på ett tempererat och kontrollerat sätt. Kryoterapin kristalliserar och tar död på fettcellerna men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden. Detta påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt ta bort fett på lokala områden samt att tona kroppen.

Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. De döda fettcellerna transporteras naturligt bort genom lymfsystem, blod och urin.

BEHANDLINGAR CRYO BODY

Cryo Fat Removal 

Cryo Toning

Cryo Cellulite 

Cryo Butt lift

BEHANDLINGAR CRYO FACIAL

Cryo Antiage Treatment

Cryo Facial

Cryo Double Chin 20 min

Cryo Hair Growth