Resultat första gången

Är INSCULPT behandlingar effektiva?

Ja behandlingarna är väldigt effektiva, de flesta känner att det händer något redan under första behandlingen. Du känner att ämnesomsättningen ökar på så sätt att du blir mer hungrig. Du känner dig starkare. Men de flesta behöver 8-10 behandlingar för att se ett synligt resultat. Då kan du se effekten genom att du har mindre fett eller konturerna på dina muskler. För att se muskler på magen till exempel så är fettvävnaden avgörande. Du måste ha en väldigt låg fettprocent för att musklerna på magen ska synas. Men effekten kan ju även vara att du kommer i kontakt med din muskel efter att den skadats, som en rehabilitering. Det kan även vara att du har ont i ländryggen eftersom du har en svag bål. Då känner du oftast resultatet efter bara ett par gånger.

Effektiv uppbyggnad

Hur länge varar INSCULPT-resultaten?

Eftersom INSCULPT är ett sätt att bygga muskler så varar resultaten lika länge som om du byggt upp dina muskler på vanligt sätt med hjälp av vikter. Muskler är en färskvara så de behöver underhållas. Dina muskler som du fått kan du underhålla med hjälp av INSCULPT eller på gymmet, en rekommendation är en kombination.

Ett bra komplement

Är INSCULPT bättre än Fettfrysning?

Vill du ta bort fett på lokala områden är fettfrysning med Cryo T-shock bäst. Men vill du komma i form och gå ner I vikt så är INSCULPT ett bra alternativ att sätta igång förbränningen på. Men allra bäst är den på att bygga muskler.

En god investering

Hur mycket kostar INSCULPT-maskinen?

Vi har olika betalningslösningar, vi har ett unikt upplägg; du kan hyra INSCULPT först i 6 månader för att testa i din verksamhet. Sedan väljer du om du vill köpa eller lämna tillbaka. Kontakta oss gärna för mer information och priser.

Läs mer här
Invenstera i dig själv

Hur mycket kostar en INSCULPT-behandling?

En behandling kostar från 995 kr. Vårt rekommenderade pris är 1995 kr för en behandling. Sedan kan du erbjuda olika paketlösningar såsom 10 eller 20 gångerskort eller månadsabonnemang. Det finns ofta prova på behandlingar för att testa själva tekniken. Sedan köper man oftast en kur eller ett abonnemang för att få en bra uppstart.

Lagom mycket

Kan du göra INSCULPT för ofta?

Alla våra maskiner är framtagna för att stärka kroppen. Även INSCULPT. Så du kan egentligen inte göra behandlingar med INSCULPT för ofta. Men vi rekommenderar en dags mellanrum mellan behandlingarna för att återhämtning är viktigt när det gäller att bygga muskler. Men jobbar vi på olika muskelgrupper går det bra att gå på dagliga behandlingar.

Kan INSCULPT ge mig en plattare mage ?
INSCULPT ger en effektiv behandling både för fettförbränning och för att bygga muskler. Därför är det en riktigt bra behandling för att hjälpa dig att få en platt mage.

KarinSjukskötare 42 år

Gör behandlingen med INSCULPT ont?
INSCULPT gör inte ont utan man ska ligga på en intensitet som känns behaglig. Behandlingen blir inte mer effektiv för att du härdar ut en för hög intensitet.

AnnaInköpare 34år

Är behandlingar med INSCULPT dyrt?
Se framförallt INSCULPT-behandlingar som en investering i din hälsa som stärker din kropp. Att stärka dina muskler, öka din cirkulation och syresätta blodet är förmodligen det bästa du kan göra för din hälsa. En behandling kostar mellan 1495 kr till 2900 kr men behandlingspriset per gång blir mindre om du istället går en kur eller köper ett abonnemang. Fördelen med ett abonnemang är att resultatet blir oftast bäst om du går regelbundet under en period.

AndersMontör 49år

Hur många gånger i veckan ska du göra INSCULPT?
För bästa resultat rekommenderas att börja med 12 behandlingar med 1-2 dagar mellan varje behandling. Då ser du vilken effekt INSCULPT har på din kropp och då kan du välja att vara nöjd eller att göra flera behandlingar.

ErikaCrossfit 25år

Vad får jag för resultat på en kur på 12 gånger med INSCULPT?
Resultaten är individuella och beror på hur lätt du har för att bygga muskler. Men efter 12 gånger har de allra flesta ett bra resultat på både muskeluppbyggnad och fettförbränning. De som ser mest skillnad är de som redan är i god form och vill minska fettet och istället bygga muskler.

PeterVerkställande Direktör 46år

Tar INSCULPT bort fett permanent?
INSCULPT jobbar framförallt med att bygga muskler och med hjälp av större muskler så får du en ökad förbränning som i sin tur förbränner fett. Fettet kommer minska på det området du gör behandling på eftersom cirkulationen och fettnedbrytningen ökar i just det området. Resultatet är inte permanent utan kan förändras över tid precis som efter en viktnedgång.

ErikSjukgymnast 30år

Kan man punktförbränna fett med INSCULPT?
Ja det kan du eftersom du sätter igång cirkulationen på ett specifikt område. Har du envisa fettdepåer som har stagnerat på rumpa och lår så kan du få bort detta effektivare med hjälp av behandlingar med INSCULPT eftersom INSCULPT ökar cirkulationen i området. Fettnedbrytande hormoner är blodburna och när fettet blir stagnerat och hårt är det svårt att få bort fettet på dessa områden eftersom cirkulationen blir dålig. Det är även detta som händer när celluliter bildas, det samlas slaggprodukter i bindväven och fettvävnaden bli hård och gropig. Lösningen på detta är att öka cirkulationen i området. Det är därför Cryo T-shock och INSCULPT är en mycket bra kombination, Cryo T-shock kan ta bort fett på utvalda områden och INSCULPT sätter igång cirkulationen så att de nedbrutna fettcellerna drivs ut ur kroppen. INSCULPT ökar även ämnesomsättningen precis som när du går till gymmet så du får effekt på hela kroppen.

CarolaSångare 34år

Kan jag få bort Celluliter med INSCULPT?
Ja INSCULPT är mycket bra på celluliter eftersom behandlingen ökar cirkulationen maximalt. Det är här INSCULPT skiljer sig från andra liknande maskiner på marknaden. INSCULPT är mycket kraftfull och det känns hur effektiv den är. Celluliter är stagnerat fett och det enda sättet att få bort dem på är att öka cirkulationen i området.

LenaTaxichaufför 41år

Kan jag få magrutor med INSCULPT?
För att få ett sixpack så är fettvävnaden avgörande. Du måste ha en väldigt låg fettprocent för att musklerna på magen ska synas. Att få synliga magrutor är också svårare för kvinnor eftersom de har mer fett på magen naturligt eftersom vi ska kunna bära ett barn. Men alla har olika kroppar och olika ställen där vi lagrar fett. INSCULPT kan absolut hjälpa dig med att få synliga magrutor men då måste först fettet bort. Maskinen har två olika inställningar, bränna fett eller bygga muskler. Om fokus är mjukdelar där det behöver brännas fett så väljer man fettförbränning. Detta kan vara

JohannaKreatör 56år

Har INSCULPT effekt på lös hud?

Eftersom INSCULPT bygger muskler så blir även huden lite tightare på grund av hormonerna som frigörs precis som när du tränar.

INSCULPT ökar även blodfödet så får du en effektiv antiageeffekt av behandlingen eftersom en fungerande circulation är A och O för din hälsa. Men bäst effekt på lös hud har Cryo T-shock med sitt toningprogram.

Kan jag göra INSCULPT om jag har spiral?
Ja det går bra, EMS går inte så djupt så att den kan påverka en spiral.

CarinaStuderande 29år

Kan jag göra INSCULPT när jag har mens?
Ja det går bra MEN du kommer att få ökat blodflöde så har du lite så kanske det inte gör något. Men har du mycket kan det upplevas som ett problem.

NinaSäljare 31år

Kan jag göra INSCULPT när jag ammar?
Ja det går bra MEN du kommer att få ökad mjölkproduktion så har du lite så kanske det inte gör något. Men har du mycket kan det upplevas som ett problem.

JackieButiksbiträde 26år

När ska man inte göra en behandling med INSCULPT?
När du har följande så bör du inte göra behandling: Nyligen genomförd kirurgi på området, Pacemaker, Gravid, Cancer, Infektion i kroppen, Metall eller elektroniska inplantat på behandlingsstället, Epilepsi, Läkemedelspump, Har haft stroke, hjärtinfarkt eller vet att du har ett svagt hjärta, Hjärnskador eller har genomgått tidigare hjärnoperationer.

AndrewLäkare 50år