Ny innovativ teknik för enkel och kvalitativ hårborttagning

Vi välkomnar Euphoria Diodlaser från Qryo!
Vår laser är en av marknadens absolut bästa och innovativa diodlaser självklart med den senaste tekniken när det gäller permanent hårborttagning. En säker, snabb metod som är effektivare än tidigare generationers laser och ljusbehandlingar.

Vår Euphoria Diodlaser jobbar med hela 4 olika våglängder, 755nm, 810nm, 940 nm och 1064nm som innebär att den kan behandla alla hudtyper och hudfärger. Fungerar på alla typer av hår så länge det finns pigment i hårsäcken.
Innehåller även ett inbyggt kylsystem som minimerar risken för hudskador.
Euphoria Diodlaser ger minimalt med smärta, en del kan känna en stickande kort smärta på vissa områden men de flesta upplever ingen smärta alls!

Håret växer i 3 olika faser, och håret måste befinna sig i tillväxtfasen för att få resultat, därav krävs det i genomsnitt mellan 2-6 behandlingar beroende på vilket område som behandlas. Ca 30% försvinner efter en behandling.

Johanna som är vår certifierade laserutbildare har grundlig kunskap och utbildning i maskinen och är auktoriserad hudterapeut som har specialutbildning med bred erfarenhet inom området.

läs mer

Vill du anmäla dig till kursen eller har du frågor?
Skicka ett Mail till
[email protected]
Välkomna! 🍁 Team Qryo
Följ oss gärna på Instagram om du vill ha försla på hur du kan utveckla din salong. @qryo.se

läs mer här
peterlindbom

Author peterlindbom

More posts by peterlindbom

All rights reserved QYRO.