LINNÉ HUDKLINIK

Varmt välkommen till oss!

På vår hudklinik på Östermalm arbetar vi alltid säkert och tryggt för att ge dig som kund en sån trevlig upplevelse som möjligt. Med certifierad och utbildad personal kan vi garantera behandlingar av bästa kvalité. I våra hudvårdsbehandlingar använder vi alltid väl beprövade och godkända hudvårdsprodukter från Reviderm och Neostrata. Vi har också marknadens bästa IPL för hudföryngring och hårborttagning.

 

Vill du trimma magen eller få bort lite fettdepåer?

Vi arbetar med kroppsskulptering och body contouring. Med vår vår Z-lipo kan vi arbeta med fettfrysning på envisa fettdepåer såsom lovehandels och dubbelhaka. Med vår nya Insculpt 4.0 kan vi och trimma magmuskelaturen eller skapa ett rumplyft. Bäst resultat fås när man gör en kombinationsbehandling.

 

Vill du få bort argrynkan mellan ögonbrynen eller få fylligare läppar?

På vår hudvårdsklinik erbjuder vi olika sorters av injektionsbehandlingar för en ungdomligare och mer självsäker hud. Hos oss kan du fylla på med både botox och fillers. Innan vi utför estetiska behandlingar samråder vi alltid med dig som kund för att hitta den bästa behandlingen för dig. Med varsamma hudbehandlingar arbetar vi efter filosofin att förebygga, bevara och förbättra

Address: Linnégatan 35, Stockholm
Email: [email protected]
Phone: 08 – 88 50 68
Webbsite: www.linnehudklinik.se
Instagram: www.instagram.com/linne_hudklinik
Facebook: www.facebook.com/linnehudklinik

 

BOKA DIREKT HOS LINNÉ HUDVÅRD