VICKIS CLINIC

Välkommen till mig!

Jag som står bakom Victorias Aesthetic and Beauty heter Victoria Öhrn. Jag är uppvuxen dels på Lidingö men även ute i Vaxholm.  Jag har familj med man, tre barn och är äldst i en syskonskara på fyra barn.

Det har alltid funnits en vårdande samt estetisk sida hos mig och år 2012 tog jag examen på Röda Korsets högskola. Efter två år inom akutsjukvård fick jag möjligheten att jobba med estetisk hudföryngring på Narva Derma Center i vackra lokaler på Östermalm. Under mina snart 6 år i verksamheten gick jag många olika utbildningar inom den estetiska verksamheten och år 2017 blev jag certifierad injektionssjuksköterska efter examination av estetiska injektionsrådet.

Jag har bland annat gått utbildningar för fillers och botox som arrangerats av Allergan och Galderma. För att brädda mitt kunskapsområde har jag förutom estetiska injektioner även gått kurs hos neurolog för att behandla migrän med botox som har mycket positiv effekt.

Jag brinner för att göra vackra naturliga resultat med fillers och botox som är diskreta men ändå tydliga för kunden själv.

Jag kombinerar mitt arbete inom estetisk skönhet med att jobba på intensivakuten på nya Karolinska Solna på så sätt kan jag göra det jag gillar allra mest. Estetik samt akutsjukvård.

Välkomnmen! //Victoria Öhrn, Specialist injektionssköterska

Address: Periskopvägen 1,Lidingö
Email: [email protected]
Phone: 073-550 92 72
Webbsite: https://www.vickisclinic.se
Instagram: https://www.instagram.com/victoriastreatment/

BOKA TID HOS MIG HÄR!