Hej!

Vi på Qryo är stolta över att presentera en av våra fantastiska kunder och hennes imponerande resa inom skönhetsbranschen. För bara några år sedan hade vår kund Johanna Eld-Wikström aldrig arbetat med skönhetsmaskiner. Men idag, tack vare hennes hårt arbete och beslutsamhet, har hon utvecklat sin egen verksamhet och har nu tre av våra mest populära skönhetsmaskiner.

🎉 Låt oss få presentera vår kund Johanna Eld-Wikström ägare av Salong Inside out 🎉, som har inspirerat oss alla med sin passion för skönhet och entreprenörskap. Vi har fått möjligheten att följa henne under hennes resa, från att vara väldigt skeptisk till skönhetsmaskiner till att ha tagit sin hudvårdssalong till en helt ny nivå med stor lönsamhet som följd.

Vi är så glada över att få dela med oss av hennes inspirerande berättelse med er alla, och hoppas att ni kommer att känna er lika inspirerade och motiverade som vi gör. Låt oss tillsammans uppmuntra varandra att sträva efter våra drömmar och mål.

Hälsningar, Catrin

Hej alla skönhetsentusiaster! ✨

Jag vill idag dela med mig av min resa som ägare av skönhetskliniken Salong Inside Out och hur vi har transformerat vår verksamhet med hjälp av fantastiska skönhetsmaskiner från Qryo. Jag har varit Auktoriserad hudterapeut sedan 2004 och byggt på mig flera utbildningar under åren fram till idag. Jag har drivit kliniken i snart 12 år och min grundtanke och målsättning är skönhet och hälsa inifrån och ut, att se helheten i varje kund och skräddarsy varje behandling utefter kundens förutsättningar. Vill dela med mig av min resa och erfarenheter genom våra olika investeringar och hur de har förändrat våra kunders upplevelser.

Det hela började när jag blev introducerad Cryo T-shock av Qryo. Jag var då väldigt skeptisk och gjorde en noggrann forskning och jämförelse med andra metoder och maskiner. Valet föll slutligen på Cryo T-shock för dess populäritet i världen, säkerheten och för resultaten naturligtvis. Jag såg hur vi kunde erbjuda våra kunder en säker och effektiv behandling för att strama upp huden och reducera tecken på åldrande. En maskin som jag kunde använda på hela kroppen och som gav synliga resultat direkt. Cryo T-Shock blev snabbt en favorit bland våra kunder, och jag märkte en betydande ökning av nöjda kunder som återvände för fler behandlingar. Jag visste att jag hade hittat en pålitlig partner i Qryo. 🤝

Med framgången av Cryo T-Shock i åtanke började jag utforska ytterligare behandlingsalternativ för att utöka vårt utbud och erbjuda våra kunder ännu fler högkvalitativa tjänster. Det var då jag stötte på Insculpt, en kraftfull kroppskulpteringsmaskin som bränner fett, bygger muskler och förbättrar kroppens konturer. Insculpt blev snabbt en hit på Salong Inside Out, och våra kunder älskade de fantastiska resultaten de såg efter bara några behandlingar.

Efter att ha upplevt framgångar med både Cryo T-Shock och Insculpt kände jag att jag ville bredda utbudet ännu mer. Sedan år 2018 har jag velat erbjuda mina kunder permanent hårborttagning. Där har jag haft stora krav på vad en maskin ska kunna leverera och letat och jämfört länge. Efter att ha pratat med Qryo om deras produktutbud rekommenderade de EUPHORIA diodlaser. Denna avancerade diodlaser erbjuder effektiva och smärtfria hårborttagningsbehandlingar som passar alla hudtyper. Vi introducerade EUPHORIA diodlaserpå Salong Inside Out, och våra kunder blev överväldigade av den snabba, effektiva och smärtfria behandlingen. Jag har haft ett stort intresse för att även utbilda andra terapeuter vidare så då tog jag även steget tillsammans med Qryo och vidareutbilda mig till lärare inom permanent hårborttagning för Euphoria Diodlaser. Hårborttagning har aldrig varit enklare och mer behagligt för våra kunder! Euphoria är en av de vassaste diodlaser maskinerna på marknaden inom permanent hårborttagning och levererar helt fantastiska resultat.🌟

Samarbetet med Qryo har varit en fantastisk upplevelse och deras support, både med utbildning och teknisk hjälp, har varit ovärderlig. För mig och min klinik är det stor vikt att alltid erbjuda det bästa och ständigt utvecklas framåt. Genom att investera i dessa banbrytande skönhetsmaskiner har vi kunnat förbättra våra kunders upplevelser, öka kundnöjdheten och se vår verksamhet blomstra.

Om du funderar på att investera i skönhetsmaskiner för din klinik, rekommenderar jag starkt att överväga Qryo som din leverantör. De har förvandlat vår klinik och kan göra detsamma för dig! 💖

Ha en strålande dag, och tänk på att skönhet och hälsa kommer inifrån och ut🌟

Johanna Eldh Wikström
http://www.salonginsideout.se/
https://www.instagram.com/salonginsideout/

[email protected]

 

Peter Lindbom

Author Peter Lindbom

More posts by Peter Lindbom

All rights reserved QYRO.