FÖRDELAR INSCULPT +

Ny innovativ teknik för muskeluppbyggnad och fetteliminering nu med RF

Vi på Qryo är stolta över att vara experter inom området för kroppsskulpturering, och i linje med detta är vi exalterade att nu lansera INSCULPT+ – den ultimata lösningen för både fettförbränning och muskeluppbyggnad. INSCULPT+ står som din bästa partner i strävan efter att leverera extraordinära kroppskontureringsresultat, vilket garanterar era kunders lycka och självsäkerhet.

INSCULPT+ är en revolution inom icke-kirurgisk behandling, skapad för att effektivt reducera fett och celluliter. Med denna banbrytande teknologi kan vi erbjuda en behandling som appliceras över hela kroppen, vilken har visat sig ge synliga resultat redan efter första sessionen. Vår metod är helt icke-invasiv, fullständigt smärtfri, och använder sig inte av några farliga kemikalier. Dessutom bidrar den till förbättrad muskeltonus och ökad blodcirkulation.

Lite om vår INSCULPT +

Sveriges mest sålda maskin med högintensiv elektromagnetisk teknologi:

Upptäck en revolutionerande teknik för naturlig skönhet och hälsa med INSCULPT + från vårt företag. Vi är passionerade om att erbjuda det bästa för våra klienter och har därför utvecklat en unik maskin med high intensity focused elektro magnetic-teknik. INSCULPT sticker ut från mängden genom vår kvalitetsgaranti - alla våra maskiner testas och är CE-märkta för att säkerställa bästa kvalitet. Resultaten talar för sig själva - kraftfulla kontraktioner ger optimala resultat. Och med säkerheten i fokus utbildar vi alla våra terapeuter för att säkerställa en säker behandling för våra klienter. Välkommen till en ny nivå av naturlig hälsa och skönhet.

EN MASKIN SOM GER RESULTAT

Ökar muskulär tonus och volym

Våra kunder texter har fått otroliga resultat. Deras kunder upplever ökad muskelvolym och minskad fettvolym!

Men det är inte bara elektromagnetisk muskelstimulering som ger resultat. När du kombinerar den med Cryo T-Shock, får du en magisk kombination som bygger muskler, tar bort fett och stramar upp huden. Vi rekommenderar en kombinationsbehandling för de allra bästa resultaten!

Och för att säkerställa att du får det bästa resultatet, rekommenderar vi alltid att du förvaltar behandlingen tillsammans med rätt kost och muskelstärkande övningar.

HUR FUNKAR DET

genom elektromagnetiska pulser och radiofrekvens

INSCULPT+ representerar nästa generations innovation inom kroppskonturering och muskeluppbyggnad. Denna banbrytande behandlingsmetod kombinerar elektromagnetiska impulser med radiofrekvens för att maximera både muskeluppbyggnad och fettminskning. De kraftfulla impulserna, förstärkta med radiofrekvensens penetrerande egenskaper, tränger igenom huden och fettlagren för att nå djupt in i muskelfibrerna. Detta skapar exceptionellt intensiva muskelsammandragningar, mycket starkare än de som kan genereras genom traditionell träning.

Dessa sammandragningar är inte bara mer intensiva, utan även mer effektiva. Kroppen svarar genom att förstärka och bygga upp muskelfibrerna, vilket leder till betydande muskeltillväxt och förbättrad styrka. Samtidigt är behandlingsprocessen energikrävande för kroppen, vilket stimulerar ämnesomsättningen och bidrar till att frigöra fettsyror från fettcellerna. Resultatet är en tydlig och mätbar minskning av fettvolymen.

HUR FUNKAR DET

det finns många frågor; men vi har svaren

Kan INSCULPT + göra att jag blir en superhjälte?
Tyvärr, INSCULPT + är en behandlingsmetod som fokuserar på att bygga muskler och minskning av fettvolym, inte på att ge superkrafter.

Hur länge varar INSCULPT + -resultaten?
Eftersom INSCULPT + är ett sätt att bygga muskler så varar resultaten lika länge som om du byggt upp dina muskler på vanligt sätt med hjälp av vikter. Muskler är en färskvara så de behöver underhållas. Dina muskler som du fått kan du underhålla med hjälp av INSCULPT + eller på gymmet, en rekommendation är en kombination.

Läs mer

Vill du ha mer information hur denna maskin passar din verksamhet?

Förnya din verksamhet med Qryo - ledande teknologi för skönhet och välmående

“-Dedikerad hudterapeut support för att svara på dina frågor
-Betalningslösningar som passa dig
-Snabb service och alltid ersättningsmaskiner på lager”

Fokus på att du skall vara nöjd

“- Testa och utvärdera, vi arbetar med 12 månaders testa på period
- Marknadsföringsmaterial som kundbroschyrer, roll up och affischer
- Medlemskap i vår kunskapsgrupp där 200+ salonger delar med sig av sin kunskap och lärdomar”

Gemenskap och kunskap

“Bli ledande inom skönhet och välmående med våra innovativa teknologier. Vi erbjuder den senaste utrustningen inom icke-invasiva behandlingar som laser, EMS, fettfrysning och mer. Vi hjälper dig med att hitta rätt och mest lönsamma maskin till din klinik.”

Partnerskap

Vill du komma på en visning?

Här kan du boka dig för en visning i vårt showroom i Göteborg!

Searching Availability...

Vill du ha en digital demonstration?

Boka en visning/demo via teams eller google meets

Searching Availability...

Vill du komma på en av våra utbildningar?

Searching Availability...

PULS INSITET

Insculpt kan ställas in mellan 1 till 150 hz

Vikt

Maskinen väger 47 kg

insculpt

Voltage

220 v

Quality Assurance

CE Certified