FÖRDELAR INSCULPT

Ny innovativ teknik för muskeluppbyggnad och fetteliminering

Används över hela kroppen för att eliminera fett och celluliter
Ökar muskeltonus
Icke-kirurgisk & smärtfri
Inga farliga kemikalier
Ökar cirkulationen
Synliga resultat oftast efter första behandlingen
Testad i stor utsträckning i Europa och USA
Icke terapeutledd behandling, passar därför bra i duobehandling tillsammans med andra behandlingar

Lite om vår INSCULPT 4.0

Sveriges mest sålda EMS maskin

Vi brinner för naturlig hälsa och skönhet inifrån och ut och ser alltid till våra klienters bästa. Därför har vi utvecklat vår egen maskin INSCUPLT. Tekniken high intensity focused elektro magnetic är liknande övriga maskiner på marknaden. Vad är då skillnaderna?

Kvalitet; Alla våra maskiner testas innan vi erbjuder dem på marknaden och vi kvalitetssäkrar alltid hos leverantören. Självklart CE-märkt.

Resultat; INSCULPT är noga utvald för dess kraftfullhet. Styrkan i kontraktionerna är utformade så att den ger bästa möjliga resultat.

Säkerhet; Alla våra maskiner är 100% säkra och vi utbildar alla våra terapeuter så att de utför behandlingen på rätt sätt.

EN MASKIN SOM GER RESULTAT

Ökar muskulär tonus och volym

Forskningen visar att elektromagnetisk muskelstimulering ger resultat. Tekniken har över 96% nöjda kunder I USA med goda resultat som har validerats i flertal studier. Med hjälp av CT-skanning, MR-undersökningar och ultraljud har resultat granskats och säkerställts. Studierna visar att elektromagnetisk muskelstimulering ger ökad muskelvolym samt minskad fettvolym. Vi rekommenderar alltid att man förvaltar behandlingen genom rätt kost och stödjande muskelstärkande övningar för bästa resultat.

Med INSCULPT kombinerat med Cryo T-Shock så har vi lyckats få fram en magisk kombination där vi bygger muskler, tar bort fett och stramar upp huden. Vi rekommenderar en kombinationsbehandling för bästa resultat.

HUR FUNKAR DET

genom elektromagnetiska pulser

INSCULPT använder elektromagnetiska impulser som tränger igenom huden och fettlagren och träffar muskelfibrerna (muskelcellerna). Det skapar muskelsammandragningar som är mer effektiva och djupa än de viljestyrda som vi framkallar vid träning. Som vid vanlig muskeluppbyggande träning svarar kroppen på dessa sammandragningar genom att förstärka muskelfibrerna vilket resulterar i muskeltillväxt och ökad styrka. Den kraftiga aktiviteten i muskulaturen under behandlingen är energikrävande för kroppen vilket ökar ämnesomsättningen och frisläpper fettsyror från fettcellerna vilket resulterar i en volymminskning av dessa.

INSCULPT är en behandlingsmetod som både bygger muskler och minskar fettvolym utan kirurgiskt ingrepp. Tekniken är baserad på omfattande forskning och vetenskapliga metoder.