FÖRDELAR INSCULPT

Ny innovativ teknik för muskeluppbyggnad och fetteliminering

Vi på Qryo ser oss lite som experter på kroppsskulpturering, och vi presentera nu en revolutionerande icke-kirurgisk behandling för att reducera fett och celluliter.

Denna behandling kan användas över hela kroppen och är beprövad för att ge synliga resultat ofta redan efter första behandlingen. Vår behandling är icke-invasiv, smärtfri och använder ingen farliga kemikalier. Samtidigt hjälper den till att öka muskeltonus och öka cirkulationen. Dessutom är behandlingen testad i stor utsträckning i både Europa och USA och är icke terapeutledd, vilket gör den perfekt att kombinera med andra behandlingar i en duobehandling.

Vi erbjuder en säker, effektiv och bekväm lösning för att nå dina kroppsskulpteringsmål.

Lite om vår INSCULPT 4.0

Sveriges mest sålda EMS maskin

Upptäck en revolutionerande teknik för naturlig skönhet och hälsa med INSCULPT från vårt företag. Vi är passionerade om att erbjuda det bästa för våra klienter och har därför utvecklat en unik maskin med high intensity focused elektro magnetic-teknik. INSCULPT sticker ut från mängden genom vår kvalitetsgaranti - alla våra maskiner testas och är CE-märkta för att säkerställa bästa kvalitet. Resultaten talar för sig själva - kraftfulla kontraktioner ger optimala resultat. Och med säkerheten i fokus utbildar vi alla våra terapeuter för att säkerställa en säker behandling för våra klienter. Välkommen till en ny nivå av naturlig hälsa och skönhet."

EN MASKIN SOM GER RESULTAT

Ökar muskulär tonus och volym

Forskning visar att elektromagnetisk muskelstimulering som teknik som ger otroliga resultat. Med över 96% nöjda kunder i USA och resultat som har bevisats av flera studier, kan du känna dig säker på att vår behandling fungerar. CT-skanningar, MR-undersökningar och ultraljud har granskat och säkerställt resultaten – ökad muskelvolym och minskad fettvolym!

Men det är inte bara elektromagnetisk muskelstimulering som ger resultat. När du kombinerar den med Cryo T-Shock, får du en magisk kombination som bygger muskler, tar bort fett och stramar upp huden. Vi rekommenderar en kombinationsbehandling för de allra bästa resultaten!

Och för att säkerställa att du får det bästa resultatet, rekommenderar vi alltid att du förvaltar behandlingen tillsammans med rätt kost och muskelstärkande övningar.

HUR FUNKAR DET

genom elektromagnetiska pulser

INSCULPT är en innovativ behandlingsmetod som använder elektromagnetiska impulser för att förstärka muskeluppbyggnad och minskning av fettvolym. Impulserna tränger igenom huden och fettlagren och når muskelfibrerna, vilket skapar kraftfulla muskelsammandragningar. Dessa sammandragningar är mer intensiva än de som vi normalt genererar med viljestyrd träning. Kroppen reagerar på dessa sammandragningar genom att förstärka muskelfibrerna och leder till ökad muskeltillväxt och styrka. Samtidigt som behandlingen är energikrävande för kroppen, ökar det också ämnesomsättningen och frisätter fettsyror från fettcellerna, vilket resulterar i en minskning av fettvolymen.

INSCULPT är en säker, effektiv och icke-kirurgisk behandlingsmetod som bygger på solid vetenskaplig grund och forskning.

HUR FUNKAR DET

det finns många frågor; men vi har svaren

Kan INSCULPT göra att jag blir en superhjälte?
Tyvärr, INSCULPT är en behandlingsmetod som fokuserar på att bygga muskler och minskning av fettvolym, inte på att ge superkrafter.

Hur länge varar INSCULPT-resultaten?
Eftersom INSCULPT är ett sätt att bygga muskler så varar resultaten lika länge som om du byggt upp dina muskler på vanligt sätt med hjälp av vikter. Muskler är en färskvara så de behöver underhållas. Dina muskler som du fått kan du underhålla med hjälp av INSCULPT eller på gymmet, en rekommendation är en kombination.

Läs mer

Vill du ha mer information hur denna maskin passar din verksamhet?

Förnya din verksamhet med Qryo - ledande teknologi för skönhet och välmående

“-Dedikerad hudterapeut support för att svara på dina frågor
-Betalningslösningar som passa dig
-Snabb service och alltid ersättningsmaskiner på lager”

Fokus på att du skall vara nöjd

“- Testa och utvärdera, vi arbetar med 6 månaders testa på period
- Marknadsföringsmaterial som kundbroschyrer, roll up och affischer
- Medlemskap i vår kunskapsgrupp där 200+ salonger delar med sig av sin kunskap och lärdomar”

Gemenskap och kunskap

“Bli ledande inom skönhet och välmående med våra innovativa teknologier. Vi erbjuder den senaste utrustningen inom icke-invasiva behandlingar som laser, EMS, fettfrysning och mer. Vi hjälper dig med att hitta rätt och mest lönsamma maskin till din klinik.”

Partnerskap

Vill du komma på en visning?

Här kan du boka dig för en visning i vårt showroom i Göteborg!

Searching Availability...

Vill du ha en digital demonstration?

Boka en visning/demo via teams eller google meets

Searching Availability...

Vill du komma på en av våra utbildningar?

Searching Availability...

PULS INSITET

Insculpt kan ställas in mellan 1 till 150 hz

Vikt

Maskinen väger 47 kg

insculpt

Voltage

220 v

Quality Assurance

CE Certified