“Framtidens Ansiktsbehandling för Kliniker och Salonger”

Avancerad Teknik för Uppstramning och Konturering

Vi på Qryo är stolta över att presentera INSCULPT FACE, en banbrytande, nålfri lösning för ansiktskonturering och hudföryngring. INSCULPT FACE en unik kombination av synkroniserad radiofrekvens och muskeluppbyggnad via EMS. Denna innovativa behandling värmer upp dermis för att stimulera kollagen och elastinproduktion, samtidigt som den selektivt kontraherar ansiktsmuskler för en tydligare kontur och definierad käklinje​​.

 

Målgrupp och Fördelar

INSCULPT FACE är idealisk för kunder som söker ett lyft för ögonbryn eller nedre delen av ansiktet utan att använda injektioner eller lägga till volym. Behandlingen lyfter strukturerna i ansiktet som börjar hänga med åldern, återställer dem till ett mer ungdomligt utseende. Studier har visat en genomsnittlig minskning av rynkor med 35%, en ökning av lyft med 20% och en 29% ökning av ansiktsmuskulaturens tonus​​.

 

Användarupplevelse och Resultat

Behandlingen är smärtfri, utan nålar, och varar i 20 minuter. Patienter kan förvänta sig att se synliga förbättringar redan efter den första behandlingen, med maximal effekt 90 dagar efter den fjärde behandlingen. INSCULPT FACE kräver ingen förberedelse och har ingen återhämtningsperiod, vilket gör det till en idealisk hudvårdslösning för alla årstider​​.

 

Behandlingsplan och Kostnad

För bästa resultat rekommenderas en serie av fyra INSCULPT FACE-behandlingar, med 5 till 10 dagars mellanrum. Resultaten från behandlingen varar upp till ett 3-6 månader innan underhållsbehandlingar behövs. Denna effektiva och långvariga lösning ger en attraktiv affärsmöjlighet för kliniker och salonger som vill erbjuda sina kunder det senaste inom icke-invasiv ansiktsföryngring​​.

 

Sammanfattning

INSCULPT FACE från oss representerar framtiden för ansiktsföryngring. Med sin avancerade teknologi, smärtfria behandling och imponerande resultat, är INSCULPT FACE en oumbärlig tjänst för kliniker och salonger som vill erbjuda sina kunder den senaste innovationen inom estetisk hudvård. Genom att införliva denna tjänst i ert utbud, kommer ni inte bara att möta era kunders förväntningar utan också överträffa dem.

 

Med vänliga hälsningar,

Catrin Sandgren

+46 735 326238 [email protected]

Peter Lindbom

Author Peter Lindbom

More posts by Peter Lindbom

All rights reserved QYRO.