Vi presenterar nu en ny utbildning som riktar sig till dig som är utbildad Cryo Therapist, jobbar med Cryo T-shock och vill ta nästa steg inom kryoterapi. Det här är en unik möjlighet för dig att vidga din kunskapsbank, öka intäkterna samt erbjuda dina kunder en helt ny terapiform i form av kryoterapi, pressoterapi och Red Light Therapy.

Vi kommer att gå in på hur du kan hjälpa kunder som har problem med smärta och värk. Vi kommer visa behandlingstekniken med Physio therapy på Cryo T-shock och vi går igenom hur du ska behandla varje område. Vi kommer även prata om triggerpunkter och vilka rörelser som du kan rekommendera kunden att göra hemma för återhämtning och rehab. Vi går in på vad kosten och sömnen har för inverkan på smärta och värk. Naturligtvis pratar vi även om inflammation och hur du gör för att motverka och dämpa den. “Circle of Life” som är samlingsnamnet för alla våra cirkulationsprodukter finns på plats för att testa: Massage Gun, Compression Pants och Red Light Therapy. Vi kommer gå in på de olika teknikerna och vad de har för potential att stärka dig och din hälsa.

Kursledare är Catrin Sandgren som har 20 års erfarenhet inom holistisk hudvård med allt vad det innebär med hudsjukdomar, kost och hälsa. Till sin hjälp har hon Carin Westergren som har en gedigen erfarenhet som idrottsmassör, kostterapeut och gruppträningsinstruktör. Med ett brinnande intresse för rörelsens inverkan på hälsan leder hon kurser i både Yin Yoga, Pilates och Body Balance.

Första utbildningstillfället går av stapeln den 16 september. Platserna är begränsade så vill du säkra en plats ber vi dig att kontakta Catrin Sandgren via mail eller telefon.

Datum: 16 sept 2020
Tid: 10-16
Plats: Göteborg (mer info kommer)
Pris: 4 995 sek exkl moms. Priset är per salong oavsett hur många som deltar från salongen. I priset ingår en st liten Ljuspanel från vårat egna varumärke Red Northern Light och en Qryo Massage Gun till ett värde av 7490 sek.

Väl mött! /Catrin och resten av Team QRYO

 

peterlindbom

Author peterlindbom

More posts by peterlindbom

Leave a Reply

All rights reserved QYRO.