LA FONTAINE av BLOOMÉA 

Minskar bristningar, jämnar ut din hud och föryngrar din hy

MINSKAR

PORER

REDUCERAR

ACNEÄRR

MINDRE

HUD-

BRISTNINGAR

MINSKAR

ÄRR

QRYO och BLOOMÉA ® presenterar LA FONTAINE 

EN MER ÄN TIOÅRIG EXPERTIS NU TILLGÄNGLIG FÖR HUDTERAPEUTER

LA FONTAINE är en behandlingsmaskin med 3 olika tekniker i en, specialdesignad av franska estetiska kirurger för hudterapeuter.
Efter tio års användning av kirurger på deras kliniker har denna mycket effektiva och smärtfria process anpassats i samarbete med hudterapeuter.

BLOOMÉA ® OPTIMAL SCRUB

En ny teknik för att hudföryngring

En applicering av Blooméa ® Macro-exfoliering ger en perfekt skrubb som är jämn på ytan samt helt penetrerande. Denna skrubb jämnar ut huden maximalt och ger en fin lyster. En optimal förberedelse av huden för att bättre ta upp de aktiva ämnen som är specifika för varje behandling.
Inga farliga kemikalier
Ökar cirkulationen
Synliga resultat efter första behandlingen
Testad i stor utsträckning i Europa och USA

MAKRO-EXFOLIERING

Ett nytt sätt att bearbeta huden

I början av varje behandling öppnas en ny spets i närvaro av klienten och fästs sedan på handstycket.
Engångsspetsen undviker behovet av rengöring och säkerställer så att hygienkraven för denna typ av behandling uppfylls. När den är påslagen börjar spetsen vibrera med hög frekvens och dess granulära exfolierande yta appliceras på huden för att ta bort slipa huden och för att jämna ut och tona huden: detta är processen för makro-exfoliering. Personen känner en helt smärtfri friktion och vibration.
Tack vare att Blooméa-häftet tillåter en personlig uppföljning, ökar antalet applikationer session efter session för att uppnå optimal effektivitetspassform för varje behandlad person. De första sessionerna förbereder därför huden för den exponentiella effektiviteten av de kommande sessionerna: Det är The Blooméa ® Optimal Macro exfoliation .

MIKROVIBRATIONER

Ökar cirkulation

Efter denna inledande fas tas den exfolierande ytan av Blooméa ® spetsen bort för att avslöja silikonskiktet under. Några droppar av Blooméa ® - krämen, rik på elastin, kollagen och hyaluronsyra appliceras på huden.
Sedan börjar verkan av den andra Blooméa ® - innovationen: en behaglig högfrekvent mikrovibrationsmassage som djupt stimulerar huden samtidigt som den ökar produktionen av elastin och kollagen för att strama upp och tona huden. Enkelt uttryckt: De upprepade bfriktionen av högfrekventa mikrovibrationer leder i till en djupgående stimulering och nyskapande av din hud.

LJUSTERAPI

Regenerar huden

Under hela sessionen utförs ljusterapi av ett ljus som sänds ut från handenheten. De aktiva våglängderna för detta ljus, nära rött (633nm), förstärker de regenerativa effekterna av makro-exfoliering och mikrovibrationer på huden.
Le Modeling Blooméa® - sessionen varar cirka 30 minuter.