INQLUSIVE

Välkommen till INQLUSIVE!

Vi är en unik kvalitetsklinik med fokus på exklusiva behandlingar inom hälsa och skönhet. Hos oss möter du ett dedikerat team bestående av hudterapeut, kryoterapeuter, idrottsmassör, certifierad injektionsterapeut inom fillers och botox, kostrådgivare m.fl. Vår erfarenhet och expertis gör det möjligt att erbjuda innovativa behandlingar samt produkter med kvalitet och resultat i fokus. En behandlingspalett med en holistiskt känsla samt med det lilla extra!

Vi erbjuder  bl.a Cryo Therapy, Massage, Ansiktsbehandlingar, Botox, Fillers, Plasma Pen, Red Light Therapy samt Kostrådgivning. 

Priser, behandlingsutbud och tider för bokning hittar du på Boka Direkt nedan. Vi erbjuder även exklusiva events, privata bokningar och skräddarsydda behandlingar. Hittar du inte en tid som passar ber vi dig skicka ett DM på Instagram eller ett mail så skall vi göra allt för att hjälpa dig.

KORT OM CRYO THERAPY:
Cryo Therapy är en behandling där kyla och värme kombineras i ett skönt flöde. Vi arbetar med Cryo T-Shock som bl.a kan eliminera fettceller, strama upp huden samt öka kroppens kollagenproduktion. En effektiv, smärtfri och naturlig behandling med direkta resultat.

Vi erbjuder Cryo Fat Removal, Cryo Cellulite Reduction, Cryo Drainage, Cryo Facial samt Cryo Pain Relief.

Följ @inqlusive på Instagram för resultat och bilder!

Varmt välkommen! /Team INQLUSIVE

Address: Önneredsvägen 114, Västra Frölunda (Göteborg)
Email: hello@inqlusive.se
Webbsite: www.inqlusive.se
Instagram: @inqlusive

 

BOKA DIREKT - INQLUSIVE