Välkommen till INQLUSIVE!

Vi är INQLUSIVE – en kvalitetsklinik med fokus på naturlig hälsa och skönhet. Vi är dedikerade att hjälpa våra klienter plocka fram det bästa i sig själva. Inifrån och ut, samt ur ett holistiskt perspektiv. Därför erbjuder i resultatinriktade behandlingar för både kropp och själ, såsom Kryoterapi, Kostrådgivning, Massage, Lymfdränage och mycket mer. Man behöver inte vara perfekt för att inspirera andra, men ett öppet sinne, en hälsosam livsstil och ett positivt tankesätt är ett vinnande koncept. Välkommen!

Hos oss möter du ett dedikerat team bestående av hudterapeut, kryoterapeuter, idrottsmassör, kostrådgivare m.fl. Vår erfarenhet och expertis gör det möjligt att erbjuda innovativa behandlingar samt produkter med kvalitet och resultat i fokus. En behandlingspalett med en holistiskt känsla samt med det lilla extra!

Vi erbjuder  bl.a Cryo Therapy, Massage, Ansiktsbehandlingar, Insculpt (HIFEM/Emsculpt), Red Light Therapy samt Kostrådgivning. 

Priser, behandlingsutbud och tider för bokning hittar du på Boka Direkt nedan. Vi erbjuder även exklusiva events, privata bokningar och skräddarsydda behandlingar. Hittar du inte en tid som passar ber vi dig skicka ett DM på Instagram eller ett mail så skall vi göra allt för att hjälpa dig.

KORT OM CRYO THERAPY:
Cryo Therapy är en behandling där kyla och värme kombineras i ett skönt flöde. Vi arbetar med Cryo T-Shock som bl.a kan eliminera fettceller, strama upp huden samt öka kroppens kollagenproduktion. En effektiv, smärtfri och naturlig behandling med direkta resultat.

Vi erbjuder Cryo Fat Removal, Cryo Cellulite Reduction, Cryo Drainage, Cryo Facial samt Cryo Pain Relief.

Följ @inqlusive på Instagram för resultat och bilder!

Varmt välkommen! /Team INQLUSIVE

Address: Önneredsvägen 114, Västra Frölunda (Göteborg)
Email: hello@inqlusive.se
Webbsite: www.inqlusive.se
Instagram: @inqlusive

 

BOKA DIREKT - INQLUSIVE