Att välja vad vi stoppar i oss och inte har nog aldrig varit så relevant som i dessa tider!

7 av 10 har svårt att bryta ner gluten och mejeriprodukter. När dessa proteiner inte spjälkas blir de kvar som peptider i tarmen och vårt immunförsvar angriper dessa med IgG antikroppar. De här antikropparnas främsta uppgift är att skydda oss mot virus och bakterier. När vi äter fel blir immunförsvaret upptaget med att tackla mat som vi inte bryter ner istället för att med full kapacitet skydda oss mot det viktigaste i dessa tider – Coronaviruset.

Överväg därför om det är dags att se över kosten samt minska eller, ännu bättre, avstå från det vita mjölet och mjölkprodukterna. Att dra ner på snabba kolhydrater och vitt socker är också en bra åtgärd. Virus frodas av socker och glukos är bland det mest immunsänkande vi kan äta.

Vi i Team Qryo håller oss till en lågkolhydratkost med mycket grönt, nyttiga fetter och rätt proteiner. Inget vitt socker och inga snabba kolhydrater! En kosthållning som fungerar utmärkt i kombination med våra olika innovativa behandlingar och som i dessa virustider känns extra bra och relevant!

peterlindbom

Author peterlindbom

More posts by peterlindbom

Leave a Reply

All rights reserved QYRO.