Vänner – nu är höstens event igång och förra veckan visade vi upp vår Cryo T-Shock hos vår guldpartner Sophia Eliases på Stars of Beauty.  Sophia, ägare till flera salonger i Västerås, berättar att tack vare att hon tog in Cryo T-Shock har hon klarat av att behålla lönsamheten under pandemin. Spännande, peppande samt inspirerande för alla som kom för att lyssna, testa och känna på maskinen.
Och för oss på Qryo är tillfällen som dessa värdefulla för att lyfta en av alla viktiga frågor under den här pandemin. Nämligen hur egenföretagare skall hitta nyckeln till att bibehålla lönsamheten i sina verksamheter. Svaret är inte enkelt och det går inte att generalisera. Men tack vare ovärderlig kontakt med våra kunder och partners sitter vi på många råd, tips samt kunskaper som kan hjälpa våra nuvarande samt blivande Qryo Clinics att både behålla samt öka lönsamheten. Men även ta nya marknadsandelar, bredda sitt utbud och inte minst ha trevlig på vägen!
Att addera Cryo T-Shock är ett tips, att utveckla befintliga Cryo-behandlingar är ett annat råd. Till exempel genom att addera Cryo Butt Lift eller någon annan unik Cryo-session. Och vår kunskap säger oss att de som vågar sticka ut och investera även i tuffa tider oftast står som riktiga vinnare i slutändan.
Känner du att du vill utveckla din kunskap och din verksamhet kommer det fler event och möjligheter inom kort. Håll utkik under News på vår webb samt följ oss på Instagram.

Vill du komma i kontakt med oss nu direkt? Ring eller maila Catrin på 073-5326238 alt catrin.sandgren@qryo.se

/Team Qryo

 

peterlindbom

Author peterlindbom

More posts by peterlindbom

Leave a Reply

All rights reserved QYRO.