Allt fler terapeuter, kliniker och salonger vittnar om de fantastiska resultat de får genom att addera Cryo T-Shock till sina LPG-behandlingar. Varför? Jo, för att LPG är helt enastående när det kommer till att få igång lymfcirkulationen samt mjuka upp bindväven, medan vår prisbelönta Cryo T-Shock eliminerar samt fryser bort fett, stramar upp huden och reducerar celluliter med fantastiska resultat. 

Då behandlingar med Cryo T-Shock  resulterar i kristallisering av fettceller är det superviktigt med optimal lymfcirkulation för att transportera bort slagg samt döda fettceller från kroppen efter eller under en pågående kryopbehandling. Våra klinkers, partners och terapeuters erfarenhet säger oss att LPG är den teknik och behandling som är mest effektiv för ökad lymfcirkulationen, vilket gör den här kombinationen så lyckad samt förstärker effekten av kryoterapi.

För dig som idag redan är igång med LPG-behandlingar vill vi sjävklart att du och dina kunder skall få uppleva effekten av den här kombinationen samt möjligheterna i att addera Cryo T-Shock som terapi. Om LPG vinner priset när det kommer till ett optimalt lymfflöde så vågar vi påstå att Cryo T-Shock står mycket högt upp på prispallen när det kommer till resultatfokuserad reducering/eliminering av fettdepåer.

Cryo T-shock ger dig även möjligheten att utveckla din verksamhet med fler behandlingar såsom ansiktsbehandlingar för lyster, anti age, uppstramning samt reducering av rynkor och dubbelhaka.

Och till guldkanten… Cryo T-Shock kan ge dig extra och mycket goda förtjänster och är idag en av skönhetsmarknadens mest lönsamma maskiner.

Läs mer om Cryo T-Shock här och vill du komma i kontakt med oss är du varmt välkommen att kontakta Catrin eller Andreas så berättar vi mer hur du kan utveckla din salong med att utbilda dig till Cryoterapeut eller investera i några av våra innovativa produkter. Kontaktuppgifter finns här.

Och hör vi inte från dig kanske vi slår en signal och presenterar oss lite närmare:) Hälsningar Team QRYO

Psst… följ oss även på INSTAGRAM:)

 

peterlindbom

Author peterlindbom

More posts by peterlindbom

Leave a Reply

All rights reserved QYRO.