Laddar

Partners

Här finner ni mer info om våra partner..

JUKA, Bästa maskinerna på marknaden

JUKA har den högsta kvalitetsnivån på deras produkter är bekräftad av internationellt ISO 9001-certifikat samt har europeiskt läkarintyg för kryoanläggningar. Vilket krävs då en kryoanläggning anses som medicinskt redskap.

JUKA är specialiserat på produktion av kryogenanordningar av den nyaste generationen som är utformad för att genomföra systemiska behandlingar för behandling av kryoterapi. I vår produktion förenar vi lång erfarenhet och den senaste tekniken och trenderna. Ut unga konstruktörer överdriver varandra med nya uppfattningar och fantastiska idéer.

För närvarande  finns JUKAs anläggningar på 150 platser runt om i världen inte bara i Polen utan även i Tyskland, Frankrike, Irland, England, Tjeckien, Lettland, USA, Dubai och även Australien.

Vi på QRYO.se är även auktoriserad återförsäljare av JUKAs maskiner. Om du är intresserad av att köpa din egen anläggning kontakta oss på info@qryo.se

http://kriogenika.juka.com.pl/en/

LINDE

All vår gas kommer från Linde, som i Sverige är störst på Medicinsk godkänd gas.

Lösningar från Linde Healthcare används i alla vårdmiljöer:

  • Deras medicinska gaser används inom många områden – från anestesi och intensivvård till lungmedicin och Hortons huvudvärk.

  • Deras teknologi, t ex Linde Integrated Valve, ger tillförlitlig försörjning av medicinska gaser.

  • QI® Services innefattar specialiststöd för att era försörjningssystem och rutiner för medicinska gaser ska följa bästa praxis för kvalitet, säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet.

http://www.linde-gas.com/en/index.html

 

Vi är anslutna till minfriskvård och du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss!

https://www.minfriskvard.se/sv/

Vi använder oss av tictotes 10 korts lösning. När ni köpt ett 3 kort eller 10 kort hos oss så kan ni enkelt ha den sparad i tictotes applikation.

https://www.tictote.com