BJÖRNSTEDTS AKUPUNKTUR

Varmt välkommen till mig!

Mitt namn är Nina Björnstedt och jag jobbar med både människa, häst och hund och brinner för just akupunkturen. Men jag är utbildad och jobbar även med lite annat också såsom Kinesiotaping, Lymfmassage, mm. Jag håller till 1,5 mil utanför Enköping, mer exakt i Grillby.

Jag är utbildad inom TCM som betyder Traditional Chinese Medicin.

Lite om TCM och akupunktur:

Idag är akupunktur erkänt vid smärtbehandling. Med nålsticken aktiverar man kroppens produktion av bland annat opioder. Målet är att blockera smärtimpulser och aktivera kroppens självläkningsprocess.

Kinesisk medicin TCM, bygger i grunden på en helhetssyn, kroppen behöver vara i balans och harmoni. En obalans ger lätt upphov till svagare immunsystem som sedermera kan uppkomma sjukdom. Inom TCM så behandlar man inte bara problemet utan även ursprungs problemet- roten.

Välkommen!

Address: Hejargatan 3, 749 52 Grillby
Email: [email protected]
Phone: 073-99 44 871
Webbsite: https://bjornstedt-tcm.se/om/
 

BOKA HÄR!