Laddar

Egen anläggning

Driv din egen QRYO-anläggning

Kryoterapi framtiden behandling

Är du smart, målmedveten och driven? Då ska du driva en egen Qryo-anläggning. Vi har de enda medicintekniskt godkända maskinerna på marknaden. Helkropps kryoterapi håller på och revolutioner hälsa och fitness branschen i en rasande takt och har dessutom lyckats få in en fot på rehabmarknaden. Vi behöver växa och bli fler. Du behöver absolut inte ha en bakgrund inom hälsa och fitnessbranschen, det hade inte vi. Vi hade dock förmågan att identifiera en affärsidé som gör människor starka, friska och glada samtidigt som vi tjänar pengar och har roligt. Vi letar efter rätt person som kan växa tillsammans med oss antingen i egen regi eller under sitt eget vårt varumärke. Vi erbjuder bland annat:

 • Ett starkt varumärke
 • Skräddarsydd utbildning
 • En certifierad utbildning till att behandla patienter
 • Certifiering enligt internationell standard
 • Marknadsmaterial
 • Hemsida och mejladress
 • Bästa maskinerna på marknaden
 • Central marknadsföring
 • Boknings- och betalsystem
 • Support och stöd för din dagliga verksamhet

Vår första maskin visade svarta siffror efter fyra månader, kan du slå det rekordet?

Om du är intresserad skriv din e-mail i nedan fält så kontaktar vi dig!

Helkropps kryoterapi; en framtida behandling

Spridningen av helkropps kryoterapi anläggningar har fullkomligt exploderat de senaste åren. I Usa har det under de senaste 10 åren öppnats över 800 anläggningar. Och utveckling fortsätter.

https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/cryotherapy-market

Livestrong.com identifierad de 23 störst och hetaste trenderna för hälsa 2018. Helkropps kryoterapi kom föga fårvande som nummer 5 på listan. Hela listan hittar ni nedanför::

https://www.livestrong.com/article/13708098-livestrongs-2018-wellness-trends-guide/

Fördelar

För dig som äger en kryokammare har du följande fördelar.

Genomföra ett större antal behandlingar under kort tid. Upp till 15 behandlingar på en timme.

En kryokammare kan även enkelt användas av befintlig personal och om du har en befintlig anläggning kan det även ses som ett komplement.

Upplevelsen efter en behandling skapar en viss eufori vilket ger en mersmak för nästa behandling. Behandlingen får även bäst genomslagskraft om man kör den regelbundet.

Behandlingen är unik och ger ett mervärde för just din anläggning.

Kryoterapi som behandling är i sin linda och den är en av de mest lovande och lönsamma behandlingsteknikerna för framtiden.

Komma igång

Vi jobbar med korta ledtider. Vi har därför en ledtid på max 4-6 veckor från order till installerad enhet. Om du har en tillgänglig lokal med en fungerande ventilation så löser vi resten.

Vi erbjuder alltid möjlighet till leasing av våra maskiner. Detta gör vi via Svea Finans.

Om du inte har ett eget bokningssystem så finns möjlighet att använda vårt utan extra kostnad.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda snabb service. Därför finns alltid reservdelar att tillgå inom max 7 dagar.

Vi hjälper till och utbildar Er personal vid 1 tillfälle på 3 timmar.

Våra maskiner uppfyller de medicinsktekniska standarder för helkropps kryoterapi vilket är ett måste enligt Europeisklag.

Om helkropps kryoterapi

Helkropps kryoterapi (Whole body Cryotherapy) är en behandling där man kyler ner kroppen till extremt låga temperaturer ca -150 grader, i en kontrollerad miljö under 2-3 minuter. Behandlingen går till genom att patienten går in i en nerkyld kammare iklädd endast shorts och topp. Efter en behandling på 2–3 minuter börjar kroppen omedelbart värma upp sig, öka cirkulationen och minska eventuell muskel och ledinflammation genom att rensa toxiner, mjölksyra och metaboliskt avfall. Det tillförs sedan nytt syresatt blod som stimulerar bildandet av nya celler.

Fördelar helkropps kryoterapi

 1. Minskar muskelinflammationer
 2. Ökar prestationsnivån
 3. Snabbar på återhämtning
 4. Ökad metabolism ochfettförbränning
 5. Reduktion av kronisk smärta ochtrötthet
 6. Lyckorus
 7. Bättre hy
 8. Fräschare look
 9. Minskar tinnitus

Våra maskiner

PAGANI

PAGANI etablerades 1947 och är idag ett av de ledande företagen inom skönhet och fysioterapi. PAGANI vann pris med CRYO T-SHOCK för bästa utrustning inom hälsa och skönhet under Gicare Exhibition in Paris.
I år har de över 3000 sålda enheter av CRYO T-SHOCK och CRYOSKIN 2.0 i enbart USA i år. Likt JUKA producerar enbart CE godkända och medicintekniskt godkända maskiner

CRYO T-SHOCK

Cryo T-Shock är unik i sitt sätt att eliminera lokaliserat fett, minskar celluliter samt tonar och stramar åt huden. Den använder en helt ny teknik som kombinerar termografi och kryoterapi (termisk chock) för att omforma kroppen. Behandlingen eliminerar lokalt fettceller samt ger huden en bättre kollage allt detta genom ”shocken” av varma och kalla temperaturer.
Cryo T-Shock är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Vissa hudområden kan behövas stramas åt, till exempel efter en viktminskning eller en graviditet. Den speciella sammansättningen värme- och kyla hjälper till att dra åt och släta till huden, detta genom att minska fettcellerna samt tighta till huden. Slutresultatet en mer skulpterad du!

JUKA

JUKA har den högsta kvalitetsnivån på deras produkter och fabrik är ISO 9001-certifikat, samt har alla deras maskiner medicinsktekniskt godkännande från ett oberoende institut. Vilket krävs då en helkropps kryoterapi kammare anses som medicinsksutrustning.

JUKA är specialiserad på produktion av helkropps kryoterapi kammare. De använder sig av senaste generationen av teknik somär utformad för att genomföra säker och funktionell behandling av kryoterapi.

För närvarande finns JUKAs anläggningar på 200 platser runt om i världen Tyskland, Polen, Frankrike, Irland, England, Tjeckien, Lettland, Dubai, Australien och framför allt USA. Enbart i USA finns det idag över 800 anläggningar, antal maskiner har ökat radikalt de sista åren.

Kryokammare

Teknisk information

Dimensioner:

 • Bredd (Stängd dörr): 900 mm. (Öppendörr): 1500mm
 • Totalt djup 1470mm
 • Total höjd inklusive lampor: 2445mm
 • Strömåtgång: 1,5kW
 • Normaltemperatur under behandlingen:- 140 C – 160C
 • Tid för uppstart samt åtgång gas 4-8 min/ 8-10kgLN2
 • Åtgång gas 1 behandling 1-1,5 kg per
 • Maxvikt patient 130 kg, höjd på patienten: 150-210cm

Lokalkrav

Rummet skall inte vara mindre är 10m2 och ha en takhöjd på minst 250 cm;

Dörröppningen skall inte vara mindre än 80 cm

Det skall finnas en god mekanisk ventilation i rummet som omsätter luften minst 5-6 ggr per timme. I större rum behövs oftast inga extra fläktar.

Det behövs två rör för ventilation av luften från maskinen 125-130mm, alternativt ett rör på 160 mm.

Rummet skall ha en extra syrgasmätare som mäter syrenivån i rummet.

Kryobastu

Teknisk information

 Dimensioner:

 • 2–3 personer;Bredd 3000 mm, djup 4500 mm, höjd 2600 mm
 • 4-5 personer; Bredd3800mm, djup 5000 mm, höjd 2600mm
 • Strömåtgång: 2kW
 • Normaltemperatur under behandlingen: -140 C – 160C
 • Tid för uppstart samt åtgång gas 4-8 min/ 40kgLN2
 • Åtgång gas 1 behandling 2 -2,5 kg per
 • Maxvikt patient ingen begränsning, höjd på patienten: 150-230cm

Lokalkrav

Rummet skall inte vara mindre är 20m2 och ha en takhöjd på minst 260 cm för en kryobastu för 2-3 personer alt 25m2 och ha en takhöjd på minst 260 cm för en kryobastu för 4-5 personer

Det skall finnas en god mekanisk ventilation i rummet somomsätter luften minst 5-6 ggr per timme. I större rum behövs oftast inga extra fläktar.

Det behövs två rör för ventilation av luften från maskinen 125-130mm, alternativt ett rör på 160 mm.

Rummet skall ha en extra syrgasmätare som mäter syrenivån i rummet.

Gasen

Vi hjälper dig med att sätta upp kontakt med AGA/Linde och du får även vår förmånliga rabatt. Aga/linde är en av de få som har medicinsk godkänd gas och en av de få som kan levererar den höga renheten av Nitrogen som

krävs för en kryokammare.

Vad du har för lokal avgör vilken behållare som passar dig bäst. Om du har möjlighet att ha en tank utanför som kan tankas av Aga direkt är detta den billigaste och enklaste lösningen.

Vid köp av maskin kommer vi ut med en av AGAs tekniker och gör en analys av vad som passar er bäst.

Kontakta oss

Försäljningschef; Andreas Olsson Telefon: 0707-172787 mail: info@qryo.se